Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

FABRIKE PLASTIKE, ME 2 LINJA PRODHIM PLASTIKE ME MODELE TE NDRYSHME, KA PUNUAR VETEM 500 ORE PUNE

E pajisur me te gjitha, aktualisht ne pune, me certifikate pronesie, dokumenta te rregullta, ndodhet ne LUSHNJE, LUSHNJE

Botuar më 19/11/2018

PAJISJE PER BERBERE

Banak, poltron, si dhe pajisje te tjera ndihmese. Shiten per arsye embyllje aktiviteti., Ndodhen ne DURRES

Botuar më 17/11/2018

PAISJE PARUKERIE

Ne gjendje te mire. Te gjitha paisjet se bashku

Botuar më 17/11/2018
150.000 leke

PESHORE ELEKTRONIKE

Gjendja: e re, e pa perdorur, Tirane

Botuar më 16/11/2018
25.000 leke

SHITEN PAJISJET E RESTORANTIT

Gjendja: shume e mire, enet e kuzhines, set gotash, soba druri, ene balte, abazhure etj., Tirane

Botuar më 16/11/2018
30.000 leke

MAKINERI

Gjendja: shume e mire, te letres higjenike dhe te kartopecetes, ne gjendje shume te mire. Shitet per arsye shendetsore, Kruje

Botuar më 16/11/2018
10.000,00 euro

KOMBINAT PËR 4 PROÇESE

Gjendja: shume e mire, pune, 270.000 lekë. Bazament gur zmeril. 27.000 lekë. Frezë bango. 60.000 lekë. Frezë dore. 20.000 lekë. Trapan vertikal. 100.000 lekë. Makinë zumpar shirit, Hoxha Tasim

Botuar më 16/11/2018
90.000 leke

DURRES, SHITEN PAJISJE PER PARUKERI DHE ESTETIKE

Gjendja: shume e mire, tavoline per thonjte, 2 karrige, poltron, lavatest, 3 komodina, krevat estetik, kolltuk per kliente, pasqyre si dhe pajisje te tjera ndihmese, Durres

Botuar më 16/11/2018
1.200,00 euro

FURRE BUKE E KOMPLETUAR,

Gjendja: shume e mire, marka "Zucheli Forni", me korent + gaz, kapaciteti 64 buke, 3 karrele, brumatrice "Pietroberto", kapaciteti 80kg, prerese buke "Matas", dhome fermentimi, banak frigorifer ngrires, Durres

Botuar më 16/11/2018
7.000,00 euro