Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHES LINJE PER PERPUNIMIN E PATATES

Gjendja: shume e mire, linje me makineri inoksi per pastrim, qerim, prerje, amballazhim per patate te fresket per skuqje dhe furre,, Shkozet, Durres

Botuar me 22/10/2018
20.000,00 euro

SHITEN PAISJE MARKETI, FRIGORIFER MURAL DHE BANAK, RAFTE , TAVOLINE PUNE

Ne gjendje te mire pune. Shiten me vehte me çmim te arsyeshem ose te gjitha me çmim

Botuar me 22/10/2018
600.000 leke

SHITEN PAISJET E RESTORANTIT

Gjendja: shume e mire, Pajisjet e fundit te mbetura me cmime te arsyeshme te perdorura vetem 3 muaj

Botuar me 22/10/2018

SHITEN PAISJET E NJE MOBILERIE,

Te kompletuara totalisht me te gjitha paisjet dhe aksesoret perkates: Karrel, freze me rrobot, aspirator me dy thase, trapano.

Botuar me 22/10/2018
6.000,00 euro

SHITEN PAISJET E NJE RESTORANTI, FURRE PJEKJE ZANUS ME 10 TAVA ME GAZ DHE VENTILIM. 80.000 LEKE,

Aparat Serbeto. 70.000 leke, 30 karrike me skelet alumini me ndenjese cope.1000 leke copa, tavolina restoranti 80x120. 2000 leke copa

Botuar me 21/10/2018

FRIGORIFER BANAK

Dhe Frigorifer Kollon

Botuar me 20/10/2018
50.000 leke

SHITEN PAISJET

Gjendja: shume e mire, e nje Bar Kafe, Ekspres me dy grupe, mulli kafeje, frigorifer kollon, tavolina 80x80, 6 cope me nga 4 karrike druri

Botuar me 19/10/2018
100.000 leke