Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITEN PAISJET E NJE DYQANI HIDROSANITARE DHE HIDRAULIKE

Rafte, banak, kuti plastike etj. Ne gjendje shume te mire, Ne Misto Mame

Botuar më 21/02/2019
150.000 leke

SHITET FRIGORIFER FRESKUES + MULLI KAFEJE BASHKE ME PESHORE DHE NGJITESE.

Ne gjendje te mire pune. Shiten per mbyllje biznesi.

Botuar më 21/02/2019
100.000 leke

PAJISJE PER LOKAL, NE GJENDJE SHUME TE MIRE

Gjendja: shume e mire, 12 cope karrige plastike per lokal, 3000 leke/copa; karrige druri te firmes "Ardeno", 5000 leke/copa; shtrydhese profesionale per agrume, 400 EURO, Ndodhen ne Durres

Botuar më 21/02/2019

SHITEN MOBILJE DHE PAJISJE PËR SALLONIN E BUKURISE PER FEMIJE

Gjendja: shume e mire, Të gjitha mobiljet jane te reja, ekskluzive, te bere me porosi. Perdorur vetem per 1 muaj, ne gjendje perfekte, Tirane

Botuar më 20/02/2019
1.000,00 euro

SHITEN PAISJE DYQANI

Tiranë | 150.000 Leke

Frigorifer banak 60000 lek,frigorifer kollon 15000 leke, frigorifer pasticerie banak 50000lek, frigorifer ngrires 1000 leke, katabrik akullore 80.000l, frigorifer akullore 1 cop,, 25.000 leke, 2 frigorifer lulesh

Botuar më 20/02/2019
80.000 leke

SHITEN TAVOLINA PER AMBJENTE LOKALESH

Gjendja: shume e mire, Ne total jane 11 tavolina. Secila kushton, Vlore

Botuar më 20/02/2019
35,00 euro

SHITEN KARRIGE PER AMBJENTE LOKALESH

Gjendja: shume e mire, Ne total jane 56 karrige. Secila kushton, Vlore

Botuar më 20/02/2019
35,00 euro

SHITEN PER MBYLLJE BIZNESI PER ARSYE SHENDETESORE MAKINERI METALPRERESE

TORNO KINEZE, DIAMETRI 400, GJATESIA 2M. FREZE GJERMANE. STOKATRICE POLAKE. Shiten vetem makinerite 1 milion leke (te reja)., Te gjitha makinerite jane te kompletuara me atresature perkatese. Ne gjendje te mire teknike. Shiten total bashke me materialet

Botuar më 19/02/2019
1.200.000 leke

SHITET AGREGATE TE NJE DHOME FRIGORIFERIKE

Tiranë | 25.000 Leke

Grupi i motorrit kopelang 5.5 kv fryres me 5 ventilator paneli komandimi dhe dere frigoriferike jane edhe me prove, mbrapa pallatit me shigjeta

Botuar më 19/02/2019
150.000 leke