Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITEN PAJISJE PICERIE

Pak te perdorura, linja e fundit Italiane

Botuar më 19/11/2018
6.500,00 euro

SHITEN PAJISJET E NJE FURRE BUKE

Furre buke, brumatrice, etj, Rr. Ali Demi, ngjitur me shkollen Kushtrimi i lirise

Botuar më 19/11/2018
2.000.000 leke

FABRIKE PLASTIKE, ME 2 LINJA PRODHIM PLASTIKE ME MODELE TE NDRYSHME, KA PUNUAR VETEM 500 ORE PUNE

E pajisur me te gjitha, aktualisht ne pune, me certifikate pronesie, dokumenta te rregullta, ndodhet ne LUSHNJE, LUSHNJE

Botuar më 19/11/2018

PAJISJE PER BERBERE

Banak, poltron, si dhe pajisje te tjera ndihmese. Shiten per arsye embyllje aktiviteti., Ndodhen ne DURRES

Botuar më 17/11/2018

PAISJE PARUKERIE

Ne gjendje te mire. Te gjitha paisjet se bashku

Botuar më 17/11/2018
150.000 leke

PESHORE ELEKTRONIKE

Gjendja: e re, e pa perdorur, Tirane

Botuar më 16/11/2018
25.000 leke

SHITEN PAJISJET E RESTORANTIT

Gjendja: shume e mire, enet e kuzhines, set gotash, soba druri, ene balte, abazhure etj., Tirane

Botuar më 16/11/2018
30.000 leke

MAKINERI

Gjendja: shume e mire, te letres higjenike dhe te kartopecetes, ne gjendje shume te mire. Shitet per arsye shendetsore, Kruje

Botuar më 16/11/2018
10.000,00 euro

KOMBINAT PËR 4 PROÇESE

Gjendja: shume e mire, pune, 270.000 lekë. Bazament gur zmeril. 27.000 lekë. Frezë bango. 60.000 lekë. Frezë dore. 20.000 lekë. Trapan vertikal. 100.000 lekë. Makinë zumpar shirit, Hoxha Tasim

Botuar më 16/11/2018
90.000 leke