Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITEN FRIGORIFER TE NJE SUPERMARKET, FRIGORIFER BANAK 2.6M. 190.000 LEKE. FRIGORIFER BANAK 2M. 100.000 LEKE,

Frigorifer mural 2.5m. 140.000 leke. Frigorifer ngrires 1.8m. 90.000 leke. Frigorifer ngrires 2.1m. 180.000 leke, kase marketi angleze. 65.000 leke

Botuar më 24/06/2018

SHITET FRIGORIFER PASTIÇERIE 15.000 LEKE. FRIGORIFER KOLON PASTIÇERIE 8.000 LEKE. FRIGORIFER KOLON 25.000 LEKE. FRIGORIFER LULESH 100.000 LEKE,

Frigorifer mishi kolon 130.000 leke. Frigorifer akullore 50.000 leke. Reklamues Byreku 15.000 leke. Makine akullore 100.000 leke. 6m rafte Italiane 6000 leke/secila

Botuar më 24/06/2018
50.000 leke

SHITEN

Gjendja: shume e mire, tre makina qepese, zyzator dy gjylpereshe dhe nje lineare

Botuar më 23/06/2018
1.800,00 euro

SHITET DHOME FRIGORIFERIKE

Tiranë | 25.000 Leke

Shitet eshte 90 m kub freskues dhe ngrires. ose shitet, perballe fabrikes se birres ne fund te tregut ushqimor

Botuar më 22/06/2018
20.000 leke

SHITET

Aspirator

Botuar më 22/06/2018
50.000 leke

SHITET MAKINERI AKULLORE

Taylor, prodhim amerikan, i pershtatshem per cdo lloj aktiviteti , 12litra me 3 leva

Botuar më 22/06/2018
1.500,00 euro

SHITEN PAISJE PER DYQAN MISHI: DHOME FRIGORIFERIKE, 1.30X2.10M LARTESI, 170.000 LEKE

Frigorifer Reklamues 3m i gjate, 140.000 leke, frigorifer banak ngrires. 30.000 leke. Paisje Italiane. Çmime te diskutueshem.

Botuar më 22/06/2018
350.000 leke

SHITEN PAISJE DYQANI

Tiranë | 150.000 Leke

Frigorifer banak 60000 lek, frigorifer kollon 15000 leke, frigorifer pasticerie banak 50000 lek, frigorifer ngrires 1000 leke, katabrik akullore 80.000 l, frigorifer akullore 1 cop

Botuar më 22/06/2018
25.000 leke

SHITEN PAJISJE TE NJE FABRIKE BIRRE

Kaon Birre | 1.200 M2 | 20000000 Leke

Gjendja: shume e mire, 10 rezervuar me kapacitet 1200 litra dhe pajisjet shoqeruese.

Botuar më 21/06/2018
2.000.000 leke