Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

RAFT

Gjendja: shume e mire, FORME L-JE ME KANATA XHAM, E gjeni te “Shtepia e Ofertave”, Rr “Sami Frasheri” prane shkolles “Petro Nini” - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 21/06/2018
30.000 leke

MANEKINE

Gjendja: e mire, FEMER ME MBAJTESE, E gjeni te “Shtepia e Ofertave”, Rr “Sami Frasheri” prane shkolles “Petro Nini” - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 21/06/2018
5.000 leke

KARRIGE

Gjendja: shume e mire, ZYRE RROTULLUESE LEKURE, E gjeni te “Shtepia e Ofertave”, Rr “Sami Frasheri” prane shkolles “Petro Nini” - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 21/06/2018
10.000 leke

VARESE

Gjendja: shume e mire, BUTIKU SPIRALE, E gjeni te “Shtepia e Ofertave”, Rr “Sami Frasheri” prane shkolles “Petro Nini” - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 21/06/2018
4.000 leke

VARESE

Gjendja: shume e mire, BUTIKU ME 2 KRAHE METALIKE, E gjeni te “Shtepia e Ofertave”, Rr “Sami Frasheri” prane shkolles “Petro Nini” - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 21/06/2018
5.000 leke

RAFT

Gjendja: shume e mire, ZYRE ME 6 KANATA, E gjeni te “Shtepia e Ofertave”, Rr “Sami Frasheri” prane shkolles “Petro Nini” - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 21/06/2018
16.000 leke

REKLAME

Gjendja: shume e mire, 3 D ME NDRIÇIM, E gjeni te “Shtepia e Ofertave”, Rr “Sami Frasheri” prane shkolles “Petro Nini” - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 21/06/2018
6.000 leke

SHITET MAKINERI DHE PAISJE PER PERPUNIM FRUTASH, PRODHIM KOMPOSTO, TURSHI, LENGJE, RECET, ETJ. MARKA VORAN, AUSTIAKE PER PRODHIM LENGJESH.

Linje makinerie: elevator, pres, pasterizator. Si dhe makineri te tjera, pasqyre per marmalate, makineri per heqje berthame, tavolina pune ikoksi, etj.

Botuar më 21/06/2018

FURRE BYREKU

33.000 leke. Makineri per prodhim boze

Botuar më 21/06/2018
1.200,00 euro

SHITEN PAISJET E NJE FURRE BUKE

Furre buke, kapacitet 50-60 buke, prerese buke, mikser pasticerie, banak pasticerie, frigorifer ngrires banak, frigorifer reklamues. Tavolina pune. shiten se bashku ose vec e vec, Shiten per arsye emigrimi

Botuar më 21/06/2018
10.000,00 euro