Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

GAMING

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 400 Euro

Monitor LG 27inch gaming 144HZ // MAUS HyperD Pulsfire Fps Pro // Keyboard ReDragon Kumara RGB // KUFJE HeadSet Trust Radius 310 RGB // MAUSPAD HyperX Fury XXL., Tirane

Botuar më 19/06/2021
400,00 euro

KUFJE

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 800 Leke

MI xiaomi, ngjyre e zeze, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 16/06/2021
800 leke

USB

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 700 Leke

Toshiba, 4gb, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 16/06/2021
700 leke

KABELL

gjendja: E re | Tiranë | 600 Leke

Remax, per transmetimin e te dheneve elektronike, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 16/06/2021
600 leke

USB DHE MP3

gjendja: E re | Tiranë | 700 Leke

Per ne makine, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 16/06/2021
700 leke

SHES SKANER PER FLORI KTS GPA 100 GJERMAN

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 4.000 Euro

KTS GPA 1000, Ky Skaner eshte i perbere nga dy aparatura 1.Skaneri i cili ben matjen e tokes me pamje 3D dhe analizim i pamjes permetalosetynel. 2 Dedektori ben ndarjen e llojit te metalit, Tirane, prane gjimnazit Partizani

Botuar më 15/06/2021
4.000,00 euro
)