Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

DIGITALB TOKESOR

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 1.500 Leke

Me karte dhe telekomande, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 23/01/2020
1 leke

HOME CINEMA

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 5.000 Leke

Lg, me 5 bokse dhe 1 woofer, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 23/01/2020
5.000 leke
)