Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SANITARE Njoftime Pune - Maritim Marina Bay Resort Kërkon të punësojë

Paga: E Kenaqshme |

Me ose pa eksperience pune, ofrohet akomodimi dhe ushqimi, te interesuarat te kontaktojne ne numrin e meposhtem, Vlorë

Botuar më 29/05/2023
E Kenaqshme

RECEPSIONIST/E Njoftime Pune - Maritim Marina Bay Resort Kërkon të punësojë

Paga: E Kenaqshme |

Me ose pa eksperience pune, ofrohet akomodimi dhe ushqimi, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e meposhtem, Vlorë

Botuar më 29/05/2023
E Kenaqshme

PERFAQESUES SHITJESH Kerkoj pune - Kompania: SAGAX - Dyqanin: "VINOPOLY" Përfaqësues zyrtar i disa prej markave të pijeve alkoolike më elitare në tregun botëror me një përzgjedhje të larmishme pijesh alkoolike por jo vetëm. Portofoli i kompanisë

Paga: * Kushtet: pagë bazë + përqindje në shitjet mujore. |

- (Distribucion/Shpërndarje) * Ne jemi në kërkim të njerëzve proaktivë, të përgjegjshëm dhe pozitivë që demonstrojnë aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe prezantimi, aftësi të punës në grup, proaktivitet, sens komercial dhe orientim drejt arritjes së rezultateve. ** Kandidatët me përvojë në shitjen e verës, pijeve alkoolike dhe produkteve gourmet, si dhe me interes të veçantë në fushën e verës konsiderohen si avantazh. -- * Përgjegjësia juaj është organizimi i përgjithshëm i procesit të punës në dyqan - pranimi dhe rregullimi i mallrave, kontrollimi dhe rimbushja e stokut, sinkronizimi dhe zbatimi i aktiviteteve të marketingut, trajtimi i parave të gatshme dhe lëshimi i faturave dhe faturave, ruajtja e një pamjeje komerciale të rregullt dhe higjiena e ndërmarrjes tregtare. -- * Detaje të mëtejshme do t'u ofrohen kandidatëve të përzgjedhur për intervistë., Adresa: Bulevardi "Deshmoret e Kombit". -- * Kandidatët e interesuar janë të mirëpritur të dërgojnë CV-të e tyre në: [email protected]

Botuar më 29/05/2023
* Kushtet: pagë bazë + përqindje në shitjet mujore.

FINANCIER/E OFERTA PUNE - MERR TAXI SHPK Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Te njohe programin financa 5, preferohet me 1 vit eksperience ne kompani sherbimi, ofrohen kushte te mira pune, per me shume informacion kontaktoni ne nr e kontaktit nga e hena - te premte nga ora 10:00-14:00, Tiranë

Botuar më 29/05/2023
e kenaqshme

PUNETORE RROBAQEPESIE Njoftime pune - Kerkohen:

Paga: Paga shume e mire + siguracion |

Ofrojme kushte shume te mira pune., Adresa: Rruga "5 Maji", tek ish kombinati i mishit, 200 m mbas Concord Center.

Botuar më 29/05/2023
Paga shume e mire + siguracion

SHOFER Kerko pune - KOMPANIA MERR TAXI Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me patenta te klasit B dhe me patenta te klasit D, mosha e preferuar mbi 25 vjec, ofrohen kushte te mira pune, per me shume informacion kontaktoni ne nr e kontaktit nga e hena - te premte nga ora 10:00-14:00, Tiranë

Botuar më 29/05/2023
e kenaqshme

PUNETORE Njoftime pune - Kerkohen:

Paga: Paga shume e mire + siguracion |

Ofrojme kushte shume te mira pune., Adresa: Rruga "5 Maji", tek ish kombinati i mishit, 200 m mbas Concord Center.

Botuar më 29/05/2023
Paga shume e mire + siguracion

MEKANIK Njoftime pune - Kerkohen:

Paga: Paga shume e mire + siguracion |

Ofrojme kushte shume te mira pune., Adresa: Rruga "5 Maji", tek ish kombinati i mishit, 200 m mbas Concord Center.

Botuar më 29/05/2023
Paga shume e mire + siguracion

NDIHMES MAGAZINIER Njoftime pune - KEAD SH.P.K Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme + siguracione |

Te jete korrekte ne pune. Puna me kohe te plote. Kushte shume te mira pune, Adresa: Rruga Egnatia, prane Megatekut

Botuar më 29/05/2023
Ofrohet pagese e kenaqshme + siguracione
)