Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KUZHINIER Njoftime pune - Bati Restorant 2 (tek Ministria e Jashtme) Kërkon të punësojë

Paga: Pagesa e kenaqshme |

Puna 8 ore ne dite. 1 dite ne jave pushim. Ofrohet transport i siguruar per kthimin ne shtepi, Adresa: Prane Ministrise se Jashtme. Kontaktoni ne: whap ne:

Botuar më 26/03/2023
Pagesa e kenaqshme

STAF HIMARE/POTAM: Cibo Mare E Terra Restaurant & Aljur Hotel kerkon per Sezonin Veror: *Kamarier Restoranti. *Ndihmës Banakier. *Ndihmës Kuzhinier/e. *Sallatier/e. *Sanitare Hoteli!

Paga: Pagesa te kenaqshme |

Ofrojmë: •Siguracionet. •Ushqimin. •Akomodimi. •Higjenën. •Kushte shumë të mira pune, Adresa: Rruga Potamit, Himarë. Për më shumë informacione kontaktoni në:

Botuar më 26/03/2023
Pagesa te kenaqshme

PJATALARESE NJOFTIME PUNE - PESHKU I ARTE Kërkon të punësojë

Paga: Pagesa 40.000 leke |

* Puna me turne me marreveshje. * Orari punes 09:30 - 18:00 dhe 13.30 - 22:00. * Kushte te mira pune, Adresa: Perballe shkolles se Baletit, mbrapa kryqezimit te rruges Elbasanit (rruga Tregut Elektrik).

Botuar më 26/03/2023
Pagesa 40.000 leke

PUNONJES Njoftime pune - Mobileri Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagesa te kenaqshme |

(Specialist/Montues ose ndihmes). Kontaktoni ne: 0699783428 / 0682082176, Adresa: Rr. “Siri Kodra”

Botuar më 26/03/2023
Ofrohet pagesa te kenaqshme

KASIER/E - CONAD - PRONATYRA TREG

Paga: E negociueshme - Kontratë pune në përputhje me Kodin e Punës |

Të zotërojë aftësi shumë të mira komunikimi - Të jetë i gatshëm të punojë me turne - Të jetë korrekt, i ndershëm dhe i besueshëm, mirëpret dhe komunikon me klientët me etikë të lartë profesionale-kryen proçesin e shitjes së produkteve në përputhje me procedurën dhe standardet e kompanisë -kujdeset për gjendjen e cash-it në kasë, Adresa: Rr. Taulantia, Lagjja nr.1, Pallati nr 4-23, Durrës

Botuar më 26/03/2023
E negociueshme - Kontratë pune në përputhje me Kodin e Punës

ARKITEKT/E AGI KONS SHPK AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Arkitekti/ja do të duhet të marrë përsipër përgjegjësitë për t

Kontrata: Kohe e plote | Paga: E diskutueshme në varesi të eksperiencës së kandidatëve |

Të ketë përfunduar studimet master në "Arkitekturë".Të ketë përvojë të mëparshme mbi 4 vjet në Projektim dhe Zbatim. Njohuri shumë të mira mbi programet 2D dhe 3D, Autocad, Sketchup, etj.Të zotërojë në nivel te mirë gjuhën Angleze.Të ketë aftësi të mira planifikuese, organizuese dhe komunikuese.Paga është e negociueshme në varësi të eksperiencës së kandidatit., studion projektet sipas specifikimeve përkatëse.koordinon dhe zbaton projektin.analizon dhe vizaton detajet tip.përgatit brenda afateve të caktuara vizatimet sipas kërkesave të stafit teknik.asiston në organizimin e proceseve të punimeve arkitekturore, duke u bazuar në programin e përgjithshëm të punimeve.garanton përputhshmërinë e vizatimeve të ndërtimit me projektet e zhvilluara, duke kryer edhe plotësime të ndryshme sipas rastit.bashkëpunon me drejtuesit e ekipeve për detajet dhe punimet e rifiniturave arkitekturore.garanton cilësinë sipas afateve të punimeve arkitekturore dhe dorëzimit në kohë të këtyre materialeve.përgatit vizatimet arkitekturore për përfshirjen e tyre në paketat e tenderimit.bashkëpunon dhe shkëmben informacionin mbi punimet arkitekturore të cilat nënkontraktohen me furnizues të mundshëm., aplikantët e interesuar mund të dërgojnë cv-të e tyre në adresen e email-it: [email protected], Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selite, Tirane, Tiranë

Botuar më 26/03/2023
E diskutueshme në varesi të eksperiencës së kandidatëve

INXHINIER MEKANIK AGI KONS SHPK AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Kompania po kërkon të zgjerojë stafin e saj në sektorin

Kontrata: Kohe e plote | Paga: E diskutueshme në varesi të eksperiencës së kandidatëve |

Të ketë Diplomë Universitare në Inxhinieri Mekanike.Të ketë njohuri për repartet e prodhimit të hekurit.Preferohen kandidatë me eksperiencë të mëparshme pune.Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe të punuarit në grup., drejton repartin mekanik dhe të saldimit.interpreton skicat e projekteve dhe i zbaton në punime.realizon porositë për materialet e domosdoshme që kërkohen për realizimin e produkteve.kontrollon cilësinë dhe ndjekjen e punimeve të stafit që ka në varësi.raporton tek menaxheri financiar dhe drejtuesi teknik., aplikantët e interesuar mund të dërgojnë cv-të e tyre në adresën e emailit; [email protected], Adresa: Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selite, Tirane, Tiranë

Botuar më 26/03/2023
E diskutueshme në varesi të eksperiencës së kandidatëve

STAF Njoftime pune - Ulliri Green Coast Palase kerkon: - Zgarist. - Kuzhinier Krudo. - Ndihmes Picier. - Picier. - Sanitare Kuzhine

Paga: Ofrohen paga shume te mira dhe kushte shume te kenaqshme |

Eksperienca perben prioritet. Ushqim dhe akomodim i perfshire, Adresa: Green Coast, Palase

Botuar më 26/03/2023
Ofrohen paga shume te mira dhe kushte shume te kenaqshme

SHOFER Njoftime pune - Kerkohet:

Paga: Pagesa e kenaqshme |

Shofer Karrotreci. Te kete patente te klasit C+CAP . Ofrojme kushte te mira pune, Adresa: Tirane

Botuar më 26/03/2023
Pagesa e kenaqshme
)