Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Kerkohet Sanitare

Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Qendra e Biznesit GKAM, Rruga e Kavajes, ngjitur me Kishen Ortodokse, perballe Zonjes se Keshillit te Mire

Botuar më 11/09/2019

LAVANDERI Kërkon të punësojë Lavazhier

Per larje tapetesh. Paga 43.000 Leke, Adresa: Tek Brryli, perballe Maternitetit

Botuar më 07/09/2019

FIRMA "BORA LAUNDRY" Kërkon të punësojë Asistente zyre

Preferohet te kete mbaruar Fakultetin Ekonomik, te njohe programet baze te kompjuterit, te komunikoje anglisht. Te kete aftesi ne komunikim dhe marketing. Paga e konsiderueshme. Puna me afat te gjate kohor ose part time . Dergoni CV ne: lavanderibora@yahoo.com, Tiranë, Adresa: Rr. “Elbasanit”, prane UKT, Sauk. www.bora-laundry.com

Botuar më 07/09/2019

Kompani Private Kërkon të punësojë Menaxher shitjesh

- MENAXHER MARKETINGU. * KOMPANIA JONE OFRON PAGE BAZE + PERQINDJE (%), Adresa: Per me teper lutemi kontaktoni ne:

Botuar më 07/09/2019

SHKOLLA JOPUBLIKE ILIRIA VAZHDON REGJISTRIMET PER VITIN E RI SHKOLLOR 2019-2020 e cila ka nje pervoje ne fushen e arsimit qe prej vitit 2001 Kërkon të punësojë Mesues

Histori-Gjeografi, Cikel i Ulet, Parashkollore, Mesuese Fizike (part time) qe te jape edhe Informatiken. Te interesuarit te dergojne CV ne E mail:, Adresa: Rruga "Don Bosko", perballe Vizion Plus, ofrojme: mesim, ushqim, transport, studim dhe konsultime.

Botuar më 07/09/2019

Kerkohen Kërkon të punësojë Punonjese

Femra per Mbushje Ulliri. Puna 8 ore ne ditë, Pagese dhe kushte pune shume te mira, me siguracion, Adresa: Rr. “Jordan Misja”, ish UMB-ja, rruga e burgut 313, prane Kolegjit Turk

Botuar më 07/09/2019

City Taxi Kërkon të punësojë Shofer

Leje drejtimi: kategoria d, Te kete pantet te klasit D, Adresa: Komuna e Parisit, rruga Tish Dahia, Kompleksi Kika 2

Botuar më 07/09/2019

PUNETOR KANTIER DETAR NE PORTO ROMANO, DURRES Kërkon të punësojë

Paga: shume e mire |

Me eksperience pune ne: Prerje Metali, Saldim, Punime Hekuri, etj. Mosha deri 38 vjeç, Adresa: Durres; Porto Romano. Lutemi kontaktoni nga e Hena – Shtune, ora 09:00 – 18:00 ne:

Botuar më 06/09/2019
shume e mire

PUNETOR KANTIER DETAR NE PORTO ROMANO, DURRES Kërkon të punësojë

Paga: e Kenaqshme |

Punetor te thjesht per pune te ndryshme ne Kantier. Mosha deri 38 vjeç, Adresa: Durres; Porto Romano. Lutemi kontaktoni nga e Hena – Shtune, ora 09:00 – 18:00 ne:

Botuar më 06/09/2019
e Kenaqshme

FARMATECH shpk Kërkon të punësojë Perfaqesues mjeksor

Puna Full Time. Te kene mbaruar shkollen e larte ne nje nga deget: -Farmaci, Mjekesi, Stomatologji ose Biologji. Detyrat Kryesore:- Te njohe gjuhe te huaja, ka perparesi gjuha Italiane. - Te jene elokuent dhe te komunikueshem- Kerkohet disponibilitet per levizje jashte Tirane. Kontrata sipas kodit te punes ne fuqi. Dergoni CV ne: info@farmatech.net

Botuar më 02/09/2019