Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PICIER NJOFTIME PUNE - KERKOHET STAF SEZONI NE HIMARE! Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA 140.000 - 170.000 LEKE |

* Kushte shume te mira pune, Adresa: INTERVISTAT BEHEN: Perballe shkolles se Baletit, mbrapa kryqezimit te rruges Elbasanit.

Botuar më 02/06/2023
OFROHEN PAGA 140.000 - 170.000 LEKE

NDIHMES KUZHINIER/E NJOFTIME PUNE - PESHKU I ARTE Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA TE LARTA |

* Kushte shume te mira pune, Adresa: Perballe shkolles se Baletit, mbrapa kryqezimit te rruges Elbasanit.

Botuar më 02/06/2023
OFROHEN PAGA TE LARTA

PJATALARESE NJOFTIME PUNE - PESHKU I ARTE Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA TE LARTA |

* Kushte shume te mira pune, Adresa: Perballe shkolles se Baletit, mbrapa kryqezimit te rruges Elbasanit.

Botuar më 02/06/2023
OFROHEN PAGA TE LARTA

INFERMIER/E Vende pune - Mundësi punësimi në Intermedica

Paga: Pagese konkuruese ne treg |

Do te kenë përparësi kandidatët që kanë eksperiencë në fushën e kërkuardhe të gjithë duhet të zotërojnë njohuri të mira të gjuhës angleze dhe aftësi shumë të mira kompjuterike, kandidatët/tet duhet të kenë përfunduar minimalisht ciklin e studimeve bachelor në teknik të lartë laboratoriedhe infermier dhe të jenë të pajisur me licensë për ushtrimin e profesionit.do të kenë përparësi ata/o kandidatë/e që kanë kryer edhe ciklin e studimeve master shkencor ose profesional., dokumentacioni i kerkuar: - curriculum vitae;- fotokopje e licensës për ushtrimin e profesionit;- fotokopje e diplomës/ave;- detajet e kontaktit. http://www.intermedica.al, Tiranë

Botuar më 02/06/2023
Pagese konkuruese ne treg

SHERBIM KLIENTI Vende pune - Mundësi punësimi në Intermedica

Paga: Pagese konkuruese ne treg |

Kandidatët/tet duhet të kenë përfunduar minimalisht ciklin e studimeve Bachelor.Do të kenë përparësi ata/o kandidatë/e që kanë kryer studime në fushën laboratorike / shëndetësore / biologji molekulare e të ngjashme. do te kenë përparësi kandidatët që kanë eksperiencë në fushën e kërkuardhe të gjithë duhet të zotërojnë njohuri të mira të gjuhës angleze dhe aftësi shumë të mira kompjuterike, dokumentacioni i kerkuar: - curriculum vitae;- fotokopje e licensës për ushtrimin e profesionit;- fotokopje e diplomës/ave;- detajet e kontaktit. http://www.intermedica.al, Tiranë

Botuar më 02/06/2023
Pagese konkuruese ne treg

FURRTAR / FURRXHI Njoftime pune - FURRE BUKE PASTIÇERI “TITO” Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA TE LARTA |

Me eksperience pune. Ofrohen kushte shume te mira pune, Adresa: Tek Xhamlliku, Sheshi Shtraus

Botuar më 02/06/2023
OFROHEN PAGA TE LARTA

NDIHMES FURRXHI Njoftime pune - FURRE BUKE PASTIÇERI “TITO” Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA TE LARTA |

Me eksperience pune. Ofrohen kushte shume te mira pune, Adresa: Tek Xhamlliku, Sheshi Shtraus

Botuar më 02/06/2023
OFROHEN PAGA TE LARTA

KAMARIER/E OFERTA PUNE - BAR MALBOR Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, me pervoje pune, Adresa: Tek ish Fusha e Aviacionit

Botuar më 02/06/2023
e kenaqshme

KORRIER Mundësi punësimi në Intermedica,Pozicioni vakant

Paga: Pagese konkuruese |

- të zoterojë leje drejtimi të tipit b- të jetë i komunikueshëm dhe i kujdesshëm ne drejtimin e motorrit- eksperienca e mëparshme ne këtë pozicion përbën avantazh- motorri disponohet nga kompania, për të shprehur interesin tuaj lutemi aplikoni nëpërmjet faqes tonë.stafi përgjegjës do të kontakojë të kualifikuarit për intervistë, Tiranë

Botuar më 02/06/2023
Pagese konkuruese

MIREMBAJTES Njoftime pune - RESTORANT BARBAROZ, kerkon: * Punetor per mirembajtje

Paga: OFROHEN PAGESA TE LARTA + SIGURACION |

Transport i garantuar nga firma. 1 dite ne jave pushim, Adresa: Prane rreth rrotullimit te Teg-ut.

Botuar më 02/06/2023
OFROHEN PAGESA TE LARTA + SIGURACION
)