Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

OPA - GREEK STREET FOOD Kërkon të punësojë Ndihmes kuzhinier/e

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 25.000 Leke |

Eksperience: 2 vjet - 5 vjet, Tiranë, Adresa: Rr. Sami Frasheri

Botuar më 23/05/2019
Paga: 25000 Leke

OPA - GREEK STREET FOOD Kërkon të punësojë Arketare

Paga: 35.000 Leke |

Me eskperience pune 2-5 vjet. Përgjegjësitë e Arkës perfshijne:· Mirepritjen e klienteve, duke iu përgjigjur pyetjeve të tyre dhe duke ofruar këshilla ose rekomandime.· Perdorimin e kases, kryerjen e arketimeve dhe perdorimin e shpejte dhe korrekt te pajisjeve elektronike· Arketimin e rregullt te te ardhurave sipas raporteve te sistemit.· Marrjen e pagesave, duke siguruar që të gjitha çmimet dhe sasitë te janë të sakta, duke dhene një faturë për çdo klient.· Ndjekjen e të gjitha procedurave te dyqanit në lidhje me kuponat, kartat dhuratë, ose blerjet e artikujve të veçantë· Ruajtjen e një hapësire pune të pastër.· Trajtimin e transaksionet me saktësi dhe përgjegjësi.· Njohjen bazike te matematikes dhe elektronikes.· Aftesine per te punuar ne grup dhe per te krijuar nje mjedis familjar· Vemendje ne detaje.· Ndjekjen e te gjitha rregulloreve te shendetit dhe sigurise ne pune, Adresa: Rr. Sami Frasheri

Botuar më 23/05/2019
Paga: 35000 Leke

OPA - GREEK STREET FOOD Kërkon të punësojë Kamarier/e

Paga: 30.000 Leke |

Me eskperience pune 2-5 vjet. Preferohet me arsim te mesem profesional. Përgjegjësitë e kamarierit/es perfshijne: · Ofrimin e nje shërbimi të mirë dhe professional tek konsumatoret, sipas standartit te vendosur nga Kompania.· Dhenien e nje informacioni te plote dhe te sakte rreth menyse tek klienti· Kordinimin e punes me stafin e kuzhinës ne menyre qe produktet te sherbehen ne kohe.· Raportimin tek supervizori per cdo problematike te shfaqur nga klienti· Pershendetjen e klientëve ne hyrje dhe ne dalje te ambjentit· Pastrimin e tavolines dhe zones se ngrenies· Ndjekjen e te gjitha rregulloreve te shendetit dhe sigurise ne pune, Adresa: Rr. Sami Frasheri

Botuar më 23/05/2019
Paga: 30000 Leke

OPA - GREEK STREET FOOD Kërkon të punësojë Sanitare

Paga: 30.000 Leke |

Me eskperience pune 2-5 vjet. Preferohet me arsim te mesem profesional. Përgjegjësitë e pastruesit perfshijne:· Te mbaje paster hapesiren qe i eshte paracaktuar. · Kryerjen e nje aktiviteti rutinë të inspektimit dhe mirëmbajtjes se salles apo ambjenteve perreth· Njoftimin e menaxherit per mangesite si dhe per riparimet qe nevojiten· Sigurimin qe te kete mjaftueshem furnizim per pastrimin· Bashkëpunimin me pjesën tjetër të stafit· Ndjekjen e te gjitha rregulloreve te shendetit dhe sigurise ne pune, Adresa: Rr. Sami Frasheri

Botuar më 23/05/2019
Paga: 30000 Leke

Bar Kafe Ardi Kërkon të punësojë Banakiere

Mosha deri ne 35 vjeç. Paga dhe kushte pune shume te kenaqshme, Adresa: Pazari I ri, ngjitur me dyqan EHW

Botuar më 23/05/2019

Spirit Travel & Tours Kërkon të punësojë Konsulent/e shitjeje

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Nga me konkurueset ne treg. Mundesi per bonuse mujore |

Te kete eksperience pune minimalisht 1 vjecare ne pozicionin e Agjentit te Shitjeve.Njohje te mire te Sistemit te Rezervimeve – Galileo/Amadeus/Sabre.Njohje dhe perdorim i paketes Microsoft Office dhe afte te navigoje ne Internet per qellimet e punes.Aftesi te mira komunikuese.Njohje te mire te gjuhes Angleze. Zoterimi i nje gjuhe te dyte perben avantazh.Diploma e shkolles se larte e preferueshme ne nje nga fakultetet: Ekonomik, Gjeografi, Turizem, Gjuhe te Huaja, Tiranë, Adresa: Sheshi Skenderbej, Pallati Kultures, Kati I

Botuar më 23/05/2019
Nga me konkurueset ne treg. Mundesi per bonuse mujore

CONCEPT ALBANIA Kërkon të punësojë Punetor

Reklamash. * Te kene eksperience pune ne prerje pecikllazi, ngjitje adezivesh, mobilieri. - Ofrohen pagesa te kenaqshme dhe kushte te mira pune. Te interesuarit te dergojne CV ne: shitje@concept.al Per me teper informacion lutemi kontaktoni ne:

Botuar më 23/05/2019