Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PERGJEGJES BRUNES Kompania Brunes sh.p.k., një kompani lider në fushën e mobilimit dhe tregtimit të hidrosanitareve dhe pllakave, interesohet të rekrutojë kandidatë për pozicionin "Pergjegjes Magazine" në Brunes Tiranë.

Paga: E kenaqshme |

Administrimi i magazinës në përputhje me politikat dhe vizionin e kompanisë;mbikqyrjen e pranimit të produkteve, magazinimit, shpërndarjes dhe mirëmbajtjes së ambjenteve dhe produkteve në magazinë;koordinimi dhe menaxhimi i detyrave ditore te stafit nen varesikontrolli dhe supervizimi i punonjesvekontrolli për sasinë dhe cilësinë e të gjitha produktevekujdesi për të gjitha të mirat e paluajtshme të vendosura në hapësiren që ka nën përgjegjësi;kordinimi dhe zbatimi i politikave dhe procedurave në magazinë;mbikqyrja e standarteve të shëndetit dhe sigurisë në punë;koordinimi i procesit të shpërndarjes se produkteve ne klientmbajtja e procesverbaleve per procedurat ne magazineeshte pergjegjes per te gjithe aktivitetin e magazines qe ai ka nen kujdes, duke perfshire koridnimin, mirembajtjen, rregullimin e ambientit dhe cdo lloj aktiviteti tjeter ne magazine,performon detyra te ndryshme te magazinesmban shenime te ndryshme lidhur me produktet qe ka ne dorezim, mund te beje dhe pune fizike., Tiranë

Botuar më 07/12/2023
E kenaqshme

MENAXHER Pune Tirana Menaxher Ferme Kërkon të punësojë

Kontrata: Full time | Paga: E kenaqeshme |

Leje drejtimi: kategoria b, te kete eksperience te meparshme per menaxhim ferme, Tiranë

Botuar më 07/12/2023
E kenaqeshme

AGJENT Oslo real estate Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: e diskutueshme |

Oslo real estate ofron mundesi per te bere karriere ne fushen e Real Estate ,Agjensi imobilare . kerkojme të punësojme:Agjent Imobiliar (me ose pa eksperiencë)te kete ;komunikim ,ambicie,disiplinë pune eksperienca perben avantazh .pagese baze Te interesuarit te dergojne cv kontakt whatssap, me ose pa eksperience, 18, Adresa: rruga mine peza, Tiranë

Botuar më 07/12/2023
e diskutueshme

PUNONJES Punë Tirana Vend vakant per kategorin:Punojese hekuri

Paga: 400 Euro / ËSHTË KOHA PËR NJË PUNË TË RE |

Pa pages per aplikantetpunetirana.comwhatsapp [email protected] ndiqni ne rrjetet tona sociale instagram facebook tiktok pune tirana

Botuar më 07/12/2023
400 Euro / ËSHTË KOHA PËR NJË PUNË TË RE

KUZHINIER PUNË TIRANA https://punetirana.com/ Kërkon të punësojë

Paga: 1300 Euro |

Vende vakante për kategorinë guzhinjerpaga 1100-1300 eurome eksperienc1 dite ne jave pushim8 ore punekontakto si më poshtë:[email protected]

Botuar më 07/12/2023
1300 Euro

KUZHINIER PUNË TIRANA https://punetirana.com/ Kërkon të punësojë

Paga: 1300 Euro |

Vende vakante për kategorinë guzhinjerpaga 1100-1300 eurome eksperienc1 dite ne jave pushim8 ore punekontakto si më poshtë:[email protected]

Botuar më 07/12/2023
1300 Euro

KUZHINIER Pune Tirana Ambasad Ne Tirane Kërkon të punësojë

Kontrata: Full time | Paga: E kenaqeshme |

3 vjet, Tiranë

Botuar më 07/12/2023
E kenaqeshme

KAMARIER Punetirana.com

Paga: 600 Euro |

Vende vakante për kategorinë sherbimedurres kamarier resorantipaga 500-600 eurome eksperienc1 dite ne jave pushimkontakto si më poshtë:[email protected], Durrës

Botuar më 07/12/2023
600 Euro

PUNONJES MARKETI Bashkohu me ekipin e blerjeve të mbara! PRONATYRA TREG Kërkon të punësojë

Paga: Konkurruese |

Të zotërojë aftësi shumë të mira komunikimi - Të jetë i gatshëm të punojë me turne - Të jetë korrekt, i ndershëm dhe i besueshëm., mirëpret dhe komunikon me klientët me etikë të lartë profesionale-kryen proçesin e shitjes së produkteve në përputhje me procedurën dhe standardet e kompanisë -kujdeset për gjendjen e cash-it në kasë - i prezanton produktin e duhur klientëve dhe ofron sugjerime sipas kërkesave të tyre-pajis me etika çmimi,evindetimin e skadencave të produkteve duke ushtruar një kontroll të vazhdueshëm të tyre-vendos produktet në rafte në mënyrën e duhur., kontratë pune në përputhje me kodin e punës, Adresa: Rr. e Barrikadave, Galeria e Tiranës, Ish-Kinema “17 Nëntori”, Tiranë, Tiranë

Botuar më 07/12/2023
Konkurruese

KASIER/E RRJETI I SUPERMARKETEVE SPAR ALBANIA

Paga: LEKE |

Adresa: PAZARI I RI , RRUGA E BOGDANEVE , GREPI I ARTE , ISH RESTORANT DURRESI , TEG , QTU, Tiranë

Botuar më 07/12/2023
LEKE
)