Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KAMARIER DINASTIA PETRELA Kërkon të punësojë

Paga: Paga e kenaqshme |

Turni i pare 07.00-15.00, me eksperience pune, te interesuari te kontaktojne ne numrat e telefonit 0692487092, Tiranë

Botuar më 22/05/2020
Paga e kenaqshme

KAMARIER Hotel Butique LAS Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Te kete njohuri dhe nga banaku., Adresa: kompleksi Dinamo, Tiranë

Botuar më 22/05/2020
e kenaqshme

KAMARIER Cibo Restorant Mare e Terra, ne Potam, Himare. Kerkon te punesoje 2 KAMARIER

Paga: Paga 40.000 leke |

Te kene eksperience pune. te kene njohuri ne gjuhet: anglisht, italisht, 0699763736 ofrohet: akomodim, ushqim, siguracion. periudha per sezonin veror: 1 qershor - 30 shtator, Adresa: Rruga Potamit, Himare

Botuar më 22/05/2020
Paga 40.000 leke

KAMARIER LIKOS BURGER Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune. Ofrohen kushte te mira pune, Adresa: rruga e Kavajes, prane qendres Globe, ish Parku i Autobuzave, Tiranë

Botuar më 21/05/2020
e kenaqshme

KAMARIER RESTORANT NE BLLOK Kërkon të punësojë

Paga: Page e kenaqshme |

Me eksperience pune, kushte te mira pune, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Bllok, Tiranë

Botuar më 20/05/2020
Page e kenaqshme

KAMARIER BAR KAFE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, Adresa: Rr. “Meto Mema”, mbrapa Ish Restorant Durresit

Botuar më 20/05/2020
e kenaqshme

KAMARIER Hotel Dimitri ne Livadh Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, fjetja dhe ushqimi i garantuar. Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Himarë

Botuar më 20/05/2020
e kenaqshme

KAMARIER COCO BAR Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune. Ofrohen kushte te mira pune, Adresa: perball Diplomat II

Botuar më 20/05/2020
e kenaqshme

KAMARIER Denis shpk Kërkon të punësojë

Paga: Page e kenaqshme |

Me eksperience pune, kushte te mira pune, te interesuarat te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Tek gjimnazi Partizani, Tiranë

Botuar më 19/05/2020
Page e kenaqshme

KAMARIER Bar Lounge Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune. Preferohen me banim rreth zones, Adresa: Rr. “5 Maji”, sa kalon tregun e Medresese, prane Concord Center

Botuar më 19/05/2020
e kenaqshme
)