Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Shoqeria ALSTEZO sha Kërkon të punësojë Menaxher shitjesh

Pjese kembimi Auto & marketing. * Te kete mbaruar studimet e larta ne nje nga deget: Ekonomi Biznes; Marketing; Linguistike; Juridik. * Njohuri te mira ne perdorimin baze te kompjuterit. * Gjuha: Anglisht/Italisht* Me ose pa pervoje pune. Te interesuarit te dergojne CV ne E-mail: punesime.alstezo@yahoo.com, Adresa: Autostrada Tirane-Durres, km.7, prane mbikalimit te Kasharit.

Botuar më 11/10/2019

Kompania Hari Lena Shpk Kërkon të punësojë Agjent/e shitjesh

Per marrje porosish per Tiranen dhe rrethet ne zonat e plazhit si Durres, Vlore, Himare, Sarande, Shengjin, Tale etj. Kandidatet te kene eksperience ne fushen e distribucionit dhe ne industrine ushqimore, te njohin subjektet ne Tirane dhe zonat perreth. Te zoterojne patente te klasit B, klasi C perben avantazh. Paga baze e kenaqshme + bonuse.Te interesuarit te na kontaktojne ne numrin e telefonit ose te dergojne CV ne adresen e e-mailit, Tiranë

Botuar më 17/10/2019

AGJENT SHITJESH Lajthiza Invest SH.A ofron vend pune per Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme |

Arsimi: i larte, Aplikantet per kete pozicion pune preferohen te jene rezident ne qytetet e permendura, eksperienca ne fushen e menaxhimit, minimumi 1 (nje) vit, mosha e preferuar 25-40 vjece, kandidatet e interesuar jane te mirepritur te dergojne cv-ne e tyre ne adresen e e-mail ose te kontaktojne ne numrat si me poshte, Adresa: Keto vende pune ofrohen per qytetet si ne vijim: Vlore, Fier, Shkoder, Elbasan, Lushnje, Korce, Lezhe, Sarande, Pogradec, Berat

Botuar më 10/10/2019
shume e kenaqshme

MENAXHER MARKETINGU Shoqeria Coffee Club shpk Lavazza Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

DHE SHITJESH ndihmon në planifikimin dhe zhvillimin e strategjive të shitjes dhe marketingut, menaxhimin e marrëdhënieve me klientin, hartim kontratash si dhe bashkëpunimin me strukturat vartëse për realizimin e shitjeve. DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË* Të krijojë dhe propozojë te bordi strategjik strategji marketingu. * Hartimin e fushatave sezonale për rritjen e shitjeve. * Njohja e realitetit shqiptar me qëllim përshtatjen e strategjive dhe fushatave të marketing. * Të krijojë mardhënie bashkëpunimi. * Të ketë njohuri në DIGITAL MARKETING. * Hartimi i buxhetit vjetor të marketingut, ndjekja dhe realizimit të tij. * Drejton grupin në realizimin e objektivave. * Përfaqësimi i kompanise në evente dhe media të ndryshme. * Manaxhimi i kanaleve sociale të medias së kompanise. * Përgatit analiza të tregut, të konkurrencës, të ?mimeve, të kënaqësisë së klientit, të elementeve plotesues etj. Vajza te moshes 20 - 35 vjec. Dergoni CV ne: coffeeclubtr@yahoo.com

Botuar më 18/10/2019
e kenaqshme
)