Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

AGJENT SHITJESH KOMPANIA FANER Kërkon të punësojë

Paga: baze + %, shume e kenaqshme |

Dere me dere, per Tiranen dhe rrethet, me patente B dhe C, CHAP. Prioritet kane perso...

Botuar më 17/10/2019
baze + %, shume e kenaqshme

SHITET BIZNESI PRODHIM KEPUCESH

Me te gjitha makinerite, mundesi shitjesh makinerish te ndara, Rruga Siri Kodra, blloku i magazinave

Botuar më 11/10/2019
26.000,00 euro

AGJENT SHITJESH GARD SH.P.K Kërkon të punësojë

Paga: Paga e kenaqshme (page baze+perqindje shtese mbi xhiron) |

Mosha 20-35 vjec, me eksperience pune ne kete fushe.

Botuar më 11/10/2019
Paga e kenaqshme (page baze+perqindje shtese mbi xhiron)

AGJENT KOMPANIA GJERMANE PRO - AQUA ofron mundesi punesimi per te rinj dhe te reja qofshin çift ose shoke

Paga: * Rroge baze + Perqindje %. |

Part Time ose Full Time. Mjafton vetem te keni makinen tuaj, nje komunikim te mire dhe beheni pjese e KOMPANISE TONE. * Fitime te pakufizuara, bonuse javore dhe mujore! * Mosha 20 - 40 vjeç

Botuar më 18/10/2019
* Rroge baze + Perqindje %.

AGJENT SHITJESH KOMPANIA FANER Kërkon të punësojë

Paga: baze + %, shume e kenaqshme |

Dere me dere, per Tiranen dhe rrethet, me patente B dhe C, CHAP. Prioritet kane personat me eksperience pune ne kete fushe, Tiranë

Botuar më 17/10/2019
baze + %, shume e kenaqshme

Kompani Private Kërkon të punësojë Menaxher shitjesh

- MENAXHER MARKETINGU. * KOMPANIA JONE OFRON PAGE BAZE + PERQINDJE (%), Adresa: Per me teper lutemi kontaktoni ne:

Botuar më 17/10/2019

AGJENTE SHITJESH Kerkohet Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqeshme+ perqindje nga shitjet |

Per shitje produktesh parukerie, me eksperience pune, Adresa: Rr. Marko Bocari, Tiranë

Botuar më 15/10/2019
e kenaqeshme+ perqindje nga shitjet

BROTECH Brands Kërkon të punësojë Agjent shitjesh

Mosha 25-40 vjec. Te kete mbaruar shkollen e mesme dhe te zoteroj leje drejtimi klasi B

Botuar më 15/10/2019

AGJENT SHITJESH PASTICERI SWEET Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqeshme |

Me eksperience mbi 3-vjecare, te kete njohuri mbi zonat (Qarku Korce, Vlore, Berat dhe Gjirokaster Sarande), Adresa: Prane Birra Tirana, ne fund te tregut ushqimor, Tiranë

Botuar më 15/10/2019
E kenaqeshme

AGJENT SHITJESH KOMPANIA ARANI Kërkon të punësojë

Paga: * Ofrohet pagese shume e mire |

* Me pervoje pune., * kushte shume te mira pune, Adresa: Te interesuarit mund te vijne per interviste cdo dite nga ora 09:00 – 12:00 prane ambienteve te firmes tone ne rr: "Siri Kodra", tek frigoriferi

Botuar më 14/10/2019
* Ofrohet pagese shume e mire

AGJENT/E SHITJESH KOMPANI JONE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Ne terren. Preferohet te kete mbaruar per menaxhim/ administrim biznesi. Mundesisht te kete patente dhe te kete kohe qe i jep makines. Paga e kenaqshme. Per interviste te paraqiten nga ora 08.00-10.00, te kene CV dhe karte identiteti me vete., Adresa: Rr. “Kongresi I Manastirit”, midis spitalit nr. 5 dhe kryqezimit te oxhakut te Shkolles Bashkuar

Botuar më 16/10/2019
e kenaqshme
)