Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SHITESE Njoftime pune - ALBA SERVICE 2006 Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me ose pa eksperience pune, Adresa: Pallati me shigjeta

Botuar më 06/12/2022
e kenaqshme

NDIHMES PICIER/E Oferta pune - Proper Pizza ofron vende vakante pune ne pozicionet:

Paga: Pagesa shume te mira |

* Nese jeni ne kerkim te nje pune, jeni bashkepunues dhe me deshiren per te punuar, ne ju ofrojme mundesine per tu bere pjese e stafit Proper Pizza. * Mbeshtetesim dhe suportojme aplikantet pa eksperience nga mosha 18 - 40 vjeç, duke ju ofruar mundesi per tu rritur dhe promovuar ne kompanine tone. ** OFROJME: Orare fleksible. Ambiente teper komode, Adresa: Ju mirepresim te beheni pjese e jona duke aplikuar ne [email protected] ose ne numrin e telefonit:

Botuar më 06/12/2022
Pagesa shume te mira

MOTORRIST Oferta pune - Proper Pizza ofron vende vakante pune ne pozicionet:

Paga: Pagesa shume te mira |

** Te kryeje shperndarjen e porosive me korrektesi. Te jete i perpikte me orarin e punes. Te jete bashkepunues me stafin dhe klientet. Te njohe mire zonat e Tiranes. Te jete i pajisur me lejen e drejtimit kasi A dhe B. ** Ofrohen: Kushte komode pune. Motorri mund te sigurohet nga kompania, Adresa: Ju mirepresim te beheni pjese e jona duke aplikuar ne [email protected] ose ne numrin e telefonit:

Botuar më 06/12/2022
Pagesa shume te mira

PUNETOR EURO TEKNIK SHPK Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme + e Diela pushime |

Per aspirim dhe kondicionim, me ose pa pervoje pune, mosha deri ne 45 vjec, Adresa: Yzberisht, prane KMY, Tiranë

Botuar më 06/12/2022
e kenaqshme + e Diela pushime

NDIHMES KUZHINIER/E Njoftime pune - RESTORANT NICE & EASY Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte shume te mira pune, Adresa: Rruga e Kavajes,ish parku i autobuzave, qendra Condor, Tiranë

Botuar më 06/12/2022
e kenaqshme

KAMARIER/E Njoftime pune - BAR "FIRST" Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese shume e mire |

Kushte shume te mira pune, Adresa: Blv. "Gjergj Fishta", rr. "Nikolla Jorga", prane ish Ekspozites

Botuar më 06/12/2022
Ofrohet pagese shume e mire

PJATALARESE NJOFTIME PUNE - RESTORANT "SHTEPIA JONE" Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohen paga shume te mira + sigurime |

Kushte te mira pune, Adresa: Bulevardi "Gjergj Fishta", perballe Trendafilit te Bardhe.

Botuar më 06/12/2022
Ofrohen paga shume te mira + sigurime

SENIOR DATA ENGINEER Oferta pune - Assist Digital for our office in Tirana, we are looking for a Senior Data Engineer Is a Customer Experience Management Company. We provide end to end services blending human and artificial intelligence to improve our cus

Paga: Competitive salary |

You have a master's degree in computer science, statistic, or mathematics. You have 3-4 years in a similar role preferably in consulting companies or companies specializing in Data Management. You have experience in logical-conceptual design of complex data models optimized for the analytical field, design and development of data integration and data quality processes; DBMS (Oracle, SQL Server, etc.); ETL (ODI, Talend, SSIS, Informatica PowerCenter, DataStage etc.) and related administration, configuration, scheduling, flow management processes. BI (Oracle BI, MS Power BI, IBM Cognos, SAP BO, MicroStrategy etc.); Data Visualization (Qlik, Tableau) and related administration, configuration, and management processes.? You have a fluent level of the English language and ideally a good knowledge of Italian? You are a Digital Native and passionate about new technologies Big Data Solutions (Cloudera, MapR) with particular focus on HDFS, Hive, Drill, Kafka, and Spark Data stream processing (Spark Streaming, Storm) DB NoSQL (MongoDB, Cassandra and HBase) Programming languages (Java, Python, Scala, C ++)? Experience on Cloud-type platforms such as Google Cloud Platform, AWS, and Azure, you will oversee the definition of user requirements, the functional and technical analysis on data flows.? you will produce technical documentation and presentations.? you will support the team during the design, development, test, and production release phases of data management solutions.? implementation of batch or real time processing pipelines, transformation, and processing of structured and unstructured data., a growth path aimed at enhancing your professional experience? stimulating, work environment with heterogeneous teams and opportunities to expand your knowledge, apply through the following link https://go0.it/0e2ny, Tiranë

Botuar më 06/12/2022
Competitive salary

REAL TIME ANALYST Vende pune - Assist Digital per la nostra sede di Tirana stiamo cercando un/una Real Time Analyst È una Customer Experience Management Company. Siamo specializzati in servizi end-to-end che combinano le potenzialità dell’intelligenza uma

Paga: pagamento competitivo |

Ottima conoscenza del pacchetto Office (in particolare Excel e le sue funzioni -> es. “Tabella Pivot”, “Grafici”, funzioni quali “Cerca.Vert…); Spiccata capacità di analisi; Gradita esperienza pregressa in ambito reportistica e/o monitoring; Predisposizione a lavorare in Team; Buone doti di pianificazione e organizzazione; Ottime capacità dialettiche e relazionali; Disponibilità a lavorare su turni Lunedi - Domenica dalle 08:00 alle 22:30; Gradito percorso di studi in discipline economiche/scientifiche. Ottima conoscenza della lingua italiana, assicurare la reportistica (gestione base dati, analisi dati, realizzazione report) supportare il responsabile nella gestione dei processi di monitoraggio in tempo reale e reportistica storica impostare, attraverso strumenti di data analytics, cruscotti di analisi integrati a supporto di operation, un percorso di crescita volto a migliorare la tua professionalità? ambiente di lavoro stimolante e internazionale con gruppi eterogenei e possibilità di ampliare le tue conoscenze, per candidarti registrati tramite il seguente link https://go0.it/gkgoo, Tiranë

Botuar më 06/12/2022
pagamento competitivo

SHITES/E COMODITA HOME Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: E kenaqshe |

Arsimi: i mesem, mbi 18 vjec, shites/e comodita home (qendra tregetare emerald 5 maji, qendra tregetare teg, qendra tregetare toptan, tek sheshi willson ) kriteret për të aplikuar për këtë pozicion:1-të ketë mbaruar minimalisht arsimin e mesëm (preferohet arsim i lartë).2-të jetë i/e komunikueshme dhe të ketë etikë të lartë në sjelljen ndaj klientëve.3-të ketë njohuri bazike kompjuterike.4-i/e aftë të punojë dhe përshtatet në grup. të interesuarit të aplikojnë në adresën e email: [email protected] ose të kontaktojnë në numrin e cel: 0685459814, Tiranë

Botuar më 06/12/2022
E kenaqshe
)