Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

RECEPSIONIST/E Njoftime pune - Kompania Intex Courier, lider ne sherbimin postar ne Shqiperi, kerkon te zgjeroje staf ne pozicionin vakant si me poshte:

Paga: e kenaqshme |

Kriteret:1.Te njohe paketen Office.2. Te kete aftesi te mira bashkepunuese dhe komunikuese.3. Te kete aftesi per te perballuar fluksin e punes.Pershkrimi i punes: Ky pozicion eshte pergjegjes rreth ketyre proceseve:1.Ti sherbeje klienteve sipas kerkesave te tyre, te jete fleksibel dhe i/e komunikueshem si me klientet ashtu edhe me koleget.2.Te ndertoje raporte te mira me të gjithe klientet dhe te asistoje ne zgjidhjen e kerkesave te tyre.3.Te ndermarre detyra te pergjithshme, duke perfshire email-et si dhe telefonatat. Nuk eshte e domosdoshme eksperience e meparshme., te interesuarit jane te lutur te dergojne cv ne kete e-mail: [email protected], Adresa: Rr. 5 Maji

Botuar më 05/12/2022
e kenaqshme

RECEPSIONIST/E Italnetwork Kërkon asistente/recepsioniste me kohe te plotë

Paga: 600-800 euro |

Italnetwork Tirana operon në fushën e call centerit prej më shumë se 15-vitesh eksperiencë., kërkohet njohja e gjuhës italiane në nivelin b1, e softuerit të zyrës dhe e përdorimit të rrjeteve sociale.përvoja të mëparshme përbëjnë prioritet.ofrohen mundësi karriere, një mjedis dinamik, i ri dhe stimulues.paga shumë e kënaqshme: 600-800 €uro në muaj në varësi të aftësive të demonstruara., Adresa: Rr. Ismail Qemali Bllok, Tiranë

Botuar më 05/12/2022
600-800 euro

RECEPSIONIST/E Njoftime pune - HOTEL IDEA Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshem |

Nje dite ne jave pushim. Puna turni II, Adresa: Bulevardi "Zogu I", perballe Ministrise se Drejtesise, rruga Dervish Hatixhe

Botuar më 05/12/2022
e kenaqshem

RECEPSIONIST/E Njoftime pune - HOTEL AREELA Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese shume e mire |

Puna e alternuar me 3 turne. Te interesuarit duhet te jene korrekte ne pune. Pune afat gjate. Kompania jone ofron kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Barrikadave"

Botuar më 05/12/2022
Ofrohet pagese shume e mire

RECEPSIONIST/E Njoftime pune - Hotel Agron Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Nje dite ne jave pushim. Prioritet personat qe dine te komunikojne gjuhe te huaj, Adresa: Rruga Elbasanit, prane pallatit te Brigadave

Botuar më 05/12/2022
e kenaqshme

RECEPSIONIST/E RECEPSIONIST/E NJOFTIME PUNE - OXFORD HOTEL KËRKON TË PUNËSOJË Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Gjuha angleze eshte prioritet. Puna me turne, Adresa: Rruga Xhorxhi Martini

Botuar më 04/12/2022
e kenaqshme

RECEPSIONIST/E Njoftime pune - Hotel Agron Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Nje dite ne jave pushim. Prioritet personat qe dine te komunikojne gjuhe te huaj, Adresa: Rruga Elbasanit, prane pallatit te Brigadave

Botuar më 02/12/2022
e kenaqshme

RECEPSIONIST/E Njoftime pune - Hotel Agron Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Nje dite ne jave pushim. Prioritet personat qe dine te komunikojne gjuhe te huaj, Adresa: Rruga Elbasanit, prane pallatit te Brigadave

Botuar më 02/12/2022
e kenaqshme

RECEPSIONIST/E Oferta pune - Restorant Piceri Era Kërkon të punësojë

Paga: ne nivelet e tregut |

Aftesi te mira komunikuese. Preferohet te kete arsimin e larte. Te kete njohuri te gjuhes angleze. Te kete eksperience brenda te njejtit profil. Te njohe mire programet baze te kompjuterit. Puna me dy turne. Te interesuarit te paraqiten prane zyrave qendrore te "Eres" ose te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Rr. Perlat Rexhepi, pallati Unicom, Tirane

Botuar më 02/12/2022
ne nivelet e tregut

RECEPSIONIST/E Njoftime pune - Qendra e biznesit GKAM Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte shume te mira pune, Adresa: Qendra e Biznesit GKAM, Rruga e Kavajes, ngjitur me Kishen Ortodokse, perballe Zonjes se Keshillit te Mire

Botuar më 01/12/2022
e kenaqshme
)