Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

MENAXHER Njoftime pune - Twist Bar (prane Freskut) Kërkon të punësojë

Paga: OFROJME PAGA SHUME TE MIRA |

Kushte te mira pune. Mundesi per dite pushimi, Adresa: Afer Freskut

Botuar më 01/12/2022
OFROJME PAGA SHUME TE MIRA

MENAXHERE Njoftime pune - Shtëpia Botuese dhe Shtypshkronja Filara, kerkon: MENAXHERE TE RRJETEVE SOCIALE/MENAXHERE MARKETINGU

Paga: te kenaqshme |

Të ketë aftësi dhe eksperience në menaxhimin e rrjeteve sociale. • Të ketë njohuri të mira të gramatikës dhe drejtshkrimit. • Te ketë njohuri mbi Web Designe. • Të ketë aftësi për të krijuar (tekst, imazhe, video). • Të ketë njohuri në fushën e marketingut.• Të ketë aftësi në shitje. • Të ketë aftësi të mirë komunikimi. • Të jetë zotërues i gjuhës angleze, Adresa: Dërgojeni CV tuaj në E-mail: [email protected] Do të kontaktohen vetëm kandidatët që do të përzgjidhen për intervistë.

Botuar më 03/12/2022
te kenaqshme

MENAXHERE Njoftime pune - Shtëpia Botuese dhe Shtypshkronja Filara, kerkon: MENAXHERE TE RRJETEVE SOCIALE/MENAXHERE MARKETINGU

Paga: te kenaqshme |

Të ketë aftësi dhe eksperience në menaxhimin e rrjeteve sociale. • Të ketë njohuri të mira të gramatikës dhe drejtshkrimit. • Te ketë njohuri mbi Web Designe. • Të ketë aftësi për të krijuar (tekst, imazhe, video). • Të ketë njohuri në fushën e marketingut.• Të ketë aftësi në shitje. • Të ketë aftësi të mirë komunikimi. • Të jetë zotërues i gjuhës angleze, Adresa: Dërgojeni CV tuaj në E-mail: [email protected] Do të kontaktohen vetëm kandidatët që do të përzgjidhen për intervistë.

Botuar më 01/12/2022
te kenaqshme

MENAXHER/E Njoftime pune -CLUB SHQIPONJA 1 NE TIRANE KERKON STAF

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, Adresa: Sheshi Wilson, perball postes nr 8

Botuar më 02/12/2022
e kenaqshme
)