Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

RROBAQEPESE COTTON HOME Kërkon të punësojë

Paga: pagesa me % |

Me eksperience pune., Adresa: Tregu Cam, Tiranë

Botuar më 12/04/2021
pagesa me %

RROBAQEPESE Rrobaqepesi per fasoneri Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Te jene te kualifikuara dhe te njohin makinen, me eksperience pune, Adresa: Fushe - Mezez, Kashar, prane shkolles Sarina

Botuar më 10/04/2021
e kenaqshme

RROBAQEPESE Rrobaqesi Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune , orari i punes 8 ore, Adresa: Rruga : Hamdi Pepa prane tregut ushqimor, Tiranë

Botuar më 08/04/2021
e kenaqshme

RROBAQEPESE Atelie Aida Style Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Specialiste. Me eksperience pune per qepje me porosi, Adresa: Rr. "Hoxha Tahsim", prane Optika Roma, Tiranë

Botuar më 08/04/2021
e kenaqshme

RROBAQEPESE Atelie Rrobaqepesi Shpresa Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, orari i plote, Adresa: Komuna e Parisit, tek Shkolla Kristaq Rama, prane Postes Shqipetare

Botuar më 08/04/2021
e kenaqshme

RROBAQEPESE ALBA FOAM SHPK Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Me eksperience pune, Adresa: Ish Kombinati Misto Mame

Botuar më 08/04/2021
Ofrohet pagese e kenaqshme

RROBAQEPESE Symbol Shpk

Paga: 36.500 leke + shperblime ne fund te vitit |

Transporti i paguar. 4 jave leje te paguara, Adresa: Adresa: Rruga Jorgo Plaku, qendres Concord Center tek Medreseja, Tiranë

Botuar më 08/04/2021
36.500 leke + shperblime ne fund te vitit

RROBAQEPESE Atelie mode Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me pervoje ne fushen e rrobaqepesise per veshje per femra, Adresa: Tek Shkolla e Baletit, perballe BKT.

Botuar më 06/04/2021
e kenaqshme

RROBAQEPESE Nicol Sposa Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune ne atelie, Adresa: Myslym shyri

Botuar më 06/04/2021
e kenaqshme

RROBAQEPESE Shoqeria CENTRO DIVANI shpk Kërkon të punësojë

Paga: fillon nga 50.000 leke |

FEMRA. Kandidatet me eksperience te meparshme pune ne kompani prodhimi divanesh dhe karrigesh kane perparesi. Kushtet e pune jane te kenaqshme komode dhe nje mjedis bashkepunues., Adresa: Tirane Rruga Hamdi Pepo ish qyteti nxenesve Tirane

Botuar më 05/04/2021
fillon nga 50.000 leke
)