Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

MENAXHER AGI KONS SHPK AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Themeluar që në vitin 1996, Agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Ne varesi te eksperiences se kandidatit. |

Kualifikimet dhe AftësitëTë ketë mbaruar Fakultetin Ekonomik ose ndonjë Fakultet tjetër të ngjashëm.Të ketë të paktën 3 vjet eksperiencë pune si Menaxher.Të ketë njohuri shumë të mira të ''Paketës Office''.Të ketë njohuri të mira gjuhëve të huaja, preferohet Anglisht.Të ketë njohuri në fushat artistike.Të ketë aftësi të shkëlqyera në komunikim verbal dhe të shkruar, si dhe aftësi të shumë të mira prezantimi.Paga është e negociueshme në varësi të përvojës së kandidatit.Aplikantët e interesuar mund të dërgojnë CV-të e tyre në adresën email: [email protected], mosha e kerkuar mbi 20 vjec., detyrat dhe përgjegjësitërealizon kontroll dhe analizë kostoje të produkteve artistike të tilla si piktura, fasada, skulptura, vazo qeramike, vitrazhe, mozaik etj.ndjek dhe plotëson nevojat me materiale që nevojiten për prodhim te repartet artistike të qeramikës, mozaikut dhe vitrazhit.ndjek dhe analizon ecurinë e projekteve duke evidentuar problematikat që hasen gjatë zbatimit të projekteve.përzgjedh ofertat më të mira për materialet e nevojshme që kërkohen për realizimin e projekteve.analizon tendencat e tregut për produktet artistike duke analizuar çmimet e produkteve që prodhohen nga sektori artistik me çmimet e tregut.angazhohet në promovimin e produkteve artistike, duke i ekspozuar në ambjentet e frekuentuara nga klientë të ndryshëm, te rezidencat e grupit, resortet, ekspozitori etj.realizon raporte ditore/javore/mujore për ecurinë e sektorit dhe raporte financiare.menaxhon stafin e reparteve artistike.kërkon vazhdimisht projekte ide te drejtori artistik, projektuesit në mënyrë që të planifikojë ecurinë e sektorit të prodhimit., Adresa: Bllokur Rezidencial “Kodra e Diellit”, A0/1. Tirane, Albania., Tiranë

Botuar më 22/10/2021
Ne varesi te eksperiences se kandidatit.

MENAXHER AR-BI SERVISI SHPK Menaxher/e Blerje Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: E kenaqshme |

Me eksperience, menaxher/e blerjesh.menaxhon dhe kontrollon ndryshimin e cmimeve nga ana e furnitoreve.organizon procesin e porosive te mallrave.menaxhon implementimin e kontratave me furnitoret.menaxhon dhe kontrollon performancen e kategorive.realizon targetet per performancen e kategorive.implementon, menaxhon dhe kontrollon politikat komerciale te komapanise,detyra te tjera funksionale sipas natyres dhe/ose sipas kerkeses se punes.kritetet:eksperience pune 1-3 vjeçare ne pozicione te ngjashme.te kete perfunduar studimet e larta.njohje e avancuar e ms office.shkathtesi analitike, planifikuese, organizative dhe mbikeqyrese.te interesuarit jane te lutur te dergojne aplikimin e tyre me subjekt pozicionin e deshiruar ne:email: [email protected], Tiranë

Botuar më 22/10/2021
E kenaqshme

MENAXHER AR-BI SERVISI SHPK Menaxher/e Kategorie Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: E kenaqshme |

Me eksperience, menaxher/e kategorie.zhvillon dhe egzekuton strategjinë e çmimeve dhe promocioneve të kategorisë.përgjegjës për planifikimin dhe implementimin e strategjisë për kategorinë e produkteve.menaxhon portofolin e produkteve.bashkepunon me klientin për të zhvilluar aftësinë e të kuptuarit të nevojave të tyre me qëllim përmirësimin e eksperiencës që ofrojmë.bashkepunon me departamentin e marketingut dhe te shitjeve të krijojë një kontent cilësor dhe të realizojë një navigim të lehtë për konsumatorin.analizon tregun dhe trendet.drejton negocimin dhe komunikimin me furnitorët për sigurimin e çmimeve dhe games të përshtatshme me strategjinë.te interesuarit jane te lutur te dergojne aplikimin e tyre me subjekt pozicionin e deshiruar ne:email: [email protected], Tiranë

Botuar më 22/10/2021
E kenaqshme

MENAXHER Oferte pune Hotel Arberia Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per te menaxhuar Barin + Restorantin, Adresa: Rr. Elbasanit, prane Ambasades se Kuvajtit,Tirane

Botuar më 18/10/2021
e kenaqshme

MENAXHERE Njoftime pune Maguro Fusion Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohen paga te larta |

Kushte shume te mira pune, ambient dhe staf i perkryer, Adresa: Ngjitur me ambasada Hollandeze, rr. "Asim Zenenli".

Botuar më 27/10/2021
Ofrohen paga te larta

MENAXHERE Oferte pune SUPERMARKET "XHANGOLLI" Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune me supermarket. Nje dite ne jave pushim, Adresa: 1) Kodra Diellit, 2) Selite, 3) Kristal Center

Botuar më 26/10/2021
e kenaqshme

MENAXHERE AR-BI SERVISI SHPK Kërkon të punësojë

Paga: Shume e mire |

Me eksperience, superstar market kerkon te punesoj per qytetin e gjirokastres menaxhere supermarketi

Botuar më 22/10/2021
Shume e mire

MENAXHER/E BIG MARKET Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Ofrohen kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Qemal Stafa", prane tv. Klan

Botuar më 26/10/2021
Ofrohet pagese e kenaqshme

MENAXHER/E Njoftime pune- KOMPANIA B&B FOOD SERVICE Kërkon të punësojë

Paga: paga shume e mire dhe kushte shume te mira pune |

Me eksperience pune ne menaxhim fast foodi/restoranti

Botuar më 25/10/2021
paga shume e mire dhe kushte shume te mira pune
)