Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

FINANCIERE KOMPANI TE NDRYSHME NE TIRANE KERKOJNE PER NEVOJAT E TYRE PERSONEL SI ME POSHTE:

Paga: e kenaqshme |

Te njohe mire programet e kontabilitetit, me eksperience pune te pakten 3-4 vjet pune, dergoni cv tuaj ne adresat e eamilit: [email protected] ose [email protected] ose [email protected] ose ne adresen [email protected]

Botuar më 28/07/2021
e kenaqshme

FINANCIERE ALB - ERALDO Kompani qe operon ne importin dhe exportin e lendes se drurit Kërkon të punësojë

Paga: paga konkuruese ne treg |

*kusht: Gjinia femerore. Te kete mbaruar studimet e larta ne deget ekonomike, finance,menaxhim biznesi. Te kete aftesi te mira komunikuese. Te kete patente. Do kete prioritet te jete nga Bashkia Vore., eksperienca e meparshme nuk eshte domosdoshmeri, ofrohen kushte te mira pune, te interesuarat te kontaktojne ne nr e kontaktit dhe/ose te dergojne cv ne adresen e mailit:, Adresa: Vore, perballe doganes se Tiranes, Tiranë

Botuar më 24/07/2021
paga konkuruese ne treg

FINANCIERE Cozmos Viroi shpk Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

- Te kenë përfunduar arsimin e lartë Ekonomik Finance.- Njohje shumë e mirë e gjuhës angleze, Microsoft Office dhe Financa 5.-Eksperience ne finance mbi 3 vjet., të interesuarit të dërgojnë cv me foto në adresën e e-mail ose dorazi tek selia e firmës, Adresa: Rr. Fabrika e Qelqit nr56 , Kombinat, Tiranë

Botuar më 23/07/2021
e kenaqshme
)