Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

AGJENT SHITJESH KOMPANIA FANER Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme |

Dere me dere, per Tiranen dhe rrethet, me patente B dhe C, CHAP. Prioritet kane perso...

Botuar më 16/11/2019
shume e kenaqshme

MENAXHER SHITJESH FIRMA INTESA-CERAMICA HIDRO SANITARE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per shitje te produkteve neper rrethe. Te kete eksperiece ne kete fushe. Mosha 25-45 ...

Botuar më 10/11/2019
e kenaqshme

AGJENT KOMPANIA GJERMANE PRO - AQUA ofron mundesi punesimi per te rinj dhe te reja (kane avantash aplikantet çift).

Paga: * Rroge baze + Perqindje %. |

Part Time ose Full Time. Mjafton vetem te keni makinen tuaj, nje komunikim te mire dhe beheni pjese e KOMPANISE TONE. * Fitime te pakufizuara, bonuse javore dhe mujore! * Mosha 20 - 40 vjeç

Botuar më 15/11/2019
* Rroge baze + Perqindje %.

SHITET BIZNESI PRODHIM KEPUCESH

Me te gjitha makinerite, mundesi shitjesh makinerish te ndara, Rruga Siri Kodra, blloku i magazinave

Botuar më 15/11/2019
26.000,00 euro

MENAXHER/E SHITJESH Masha Globe Kërkon të punësojë

Paga: me perqindje ne baze te shitjes |

Per shitje online per veshje te modes se fundit, Adresa: Rr. "Njazi Meka", Allias

Botuar më 16/11/2019
me perqindje ne baze te shitjes

AGJENT SHITJESH KOMPANIA FANER Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme |

Dere me dere, per Tiranen dhe rrethet, me patente B dhe C, CHAP. Prioritet kane personat me eksperience pune ne kete fushe, Tiranë

Botuar më 16/11/2019
shume e kenaqshme

AGJENT SHITJESH PASTIÇERI PASHA TURKE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

(3 punonjes) per zonen e Jugut dhe per Tiranen, me eksperience pune, mosha 25 - 40 vjeç

Botuar më 11/11/2019
e kenaqshme

MENAXHER SHITJESH FIRMA INTESA-CERAMICA HIDRO SANITARE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per shitje te produkteve neper rrethe. Te kete eksperiece ne kete fushe. Mosha 25-45 vjec, Adresa: Rruga Siri Kodra

Botuar më 10/11/2019
e kenaqshme

MENAXHERE SHITJESH SAINT LONDON SHOES

Kontrata: Kohe e plote | Paga: page e kenaqshme |

Gjuhet e huaja: anglisht, Te kete aftesi shume te mira komunikimi me klientet, te jete e shkathet, me eksperience ne kete fushe, preferohet 25-35 vjec, te kete njohuri financiare marketingu dhe komjuterike, te interesuarat te kontaktojne ne numrin e telefonit, Tiranë

Botuar më 15/11/2019
page e kenaqshme

AGJENT SHITJESH Star 2000 Kërkon të punësojë

Paga: paga e kenaqshme |

Per tregetimin e produkteve plastike per zonen e Tiranes. Te kene eksperence pune.Te jete njohes i mire i zones. Mosha 20 – 40 vjeç. Te disponojne patente per makine. KONTAKTONI NE: 0674033027, Adresa: Autostrada Tirane Durres, km2

Botuar më 14/11/2019
paga e kenaqshme

AGJENT SHITJESH E.G. ALBANIA Ofron mundesi punesimi si

Paga: Baze + Perqindje (Ne varesi te performances se punes) |

Leje drejtimi: kategoria b, Per elektroshtepiake. Jane te avantazhuar aplikantet cift, moe ose pa eksperience pune, mosha 20-40 vjec, mundesi e shkelqyer biznesi dhe zhvillim i shpejte ne karriere, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Tiranë

Botuar më 14/11/2019
Baze + Perqindje (Ne varesi te performances se punes)

AGJENT SHITJESH Kompania Hari Lena Shpk Kërkon të punësojë

Paga: Paga baze e kenaqshme + bonuse |

Per marrje porosish dhe shitje direkte per Tiranen. Kandidatet te kene eksperience ne fushen e distribucionit dhe ne industrine ushqimore, te njohin subjektet ne Tirane dhe zonat perreth. Te zoterojne patente te klasit B, klasi C perben avantazh. Te interesuarit te na kontaktojne ne numrin e telefonit ose te dergojne CV ne adresen e e-mailit, Tiranë

Botuar më 18/11/2019
Paga baze e kenaqshme + bonuse
)