Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

NDIHMES KUZHINIER Njoftime pune - Bati Restorant 2 (tek Ministria e Jashtme) Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA TE LARTA |

Puna 8 ore ne dite. 1 dite ne jave pushim. Ofrohet transport i siguruar per kthimin ne shtepi, Adresa: Prane Ministrise se Jashtme. Kontaktoni ne: whap ne:

Botuar më 01/06/2023
OFROHEN PAGA TE LARTA

NDIHMES KAMARIER Njoftime pune - Bati Restorant 2 (tek Ministria e Jashtme) Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA TE LARTA |

Puna 8 ore ne dite. 1 dite ne jave pushim. Ofrohet transport i siguruar per kthimin ne shtepi, Adresa: Prane Ministrise se Jashtme. Kontaktoni ne: whap ne:

Botuar më 01/06/2023
OFROHEN PAGA TE LARTA

KUZHINIER Njoftime pune - Bati Restorant 2 (tek Ministria e Jashtme) Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA TE LARTA |

Puna 8 ore ne dite. 1 dite ne jave pushim. Ofrohet transport i siguruar per kthimin ne shtepi, Adresa: Prane Ministrise se Jashtme. Kontaktoni ne: whap ne:

Botuar më 01/06/2023
OFROHEN PAGA TE LARTA

KAMARIER Njoftime pune - Bati Restorant 2 (tek Ministria e Jashtme) Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA TE LARTA |

Puna 8 ore ne dite. 1 dite ne jave pushim. Ofrohet transport i siguruar per kthimin ne shtepi, Adresa: Prane Ministrise se Jashtme. Kontaktoni ne: whap ne:

Botuar më 01/06/2023
OFROHEN PAGA TE LARTA

PJATALARESE Njoftime pune - Bati Restorant 2 (tek Ministria e Jashtme) Kërkon të punësojë

Paga: Pagesa 50.000 leke + sigurime |

Puna 8 ore ne dite. 1 dite ne jave pushim. Ofrohet transport i siguruar per kthimin ne shtepi, Adresa: Prane Ministrise se Jashtme. Kontaktoni ne: whap ne:

Botuar më 01/06/2023
Pagesa 50.000 leke + sigurime

NDIHMES KUZHINIERE Njoftime pune - Bati Restorant Kërkon të punësojë

Paga: ofrohet pagese shume e mire |

1 dite ne jave pushim. Siguracione te paguara, Adresa: Rr. "Mine Peza". Kontaktoni ne: whap ne:

Botuar më 01/06/2023
ofrohet pagese shume e mire

PJATALARESE Njoftime pune - Bati Restorant Kërkon të punësojë

Paga: ofrohet pagese shume e mire |

1 dite ne jave pushim. Siguracione te paguara, Adresa: Rr. "Mine Peza". Kontaktoni ne: whap ne:

Botuar më 01/06/2023
ofrohet pagese shume e mire

STAF KUZHINE Njoftime pune - MeNam Kërkon të punësojë

Paga: Pagese shume e mire |

Ofrohen kushte shume te mira pune, te interesuarit te kontaktojne ne:, Adresa: Rr Kosovareve, Tiranë

Botuar më 01/06/2023
Pagese shume e mire

SANITARE Njoftime pune - PICERI DELIZIOSA, kerkon per Restorantin:

Paga: PAGA PER 8 ORE PUNE: 40.000 - 45.000 LEKE. / PAGA PER 12 ORE PUNE: 60.000 - 65.000 LEKE. |

Orari punes 15:00 - 23:00 ose 11:00 - 23:00. 1 dite ne jave pushim. 10 dite pushime vjetore. Ushqimi dhe kafe e ofruar nga kompania. Ofrohen kushte shume te mira pune, Adresa: Rruga "Vaso Pasha", ish Blloku

Botuar më 01/06/2023
PAGA PER 8 ORE PUNE: 40.000 - 45.000 LEKE. / PAGA PER 12 ORE PUNE: 60.000 - 65.000 LEKE.

PJATALARESE Oferta pune - RESTAURANT "Odissea" NE HIMARE Kërkon të punësojë

Paga: OFROJME PAGA TE LARTA |

Kushte shume te mira pune. Ushqim dhe strehim i siguruar, Adresa: HIMARE.

Botuar më 01/06/2023
OFROJME PAGA TE LARTA
)