Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PASTICIER/E ENOTEKA "JOHAN" Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

1 dite ne jave pushim. Ambient dhe staf i perkryer, Adresa: Ngjitur me ambasaden Hollandeze, rr. "Asim Zenenli".

Botuar më 30/05/2023
OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

KUZHINIER/E ENOTEKA "JOHAN" Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

1 dite ne jave pushim. Ambient dhe staf i perkryer, Adresa: Ngjitur me ambasaden Hollandeze, rr. "Asim Zenenli".

Botuar më 30/05/2023
OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

KAMARIER/E ENOTEKA "JOHAN" Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

1 dite ne jave pushim. Ambient dhe staf i perkryer, Adresa: Ngjitur me ambasaden Hollandeze, rr. "Asim Zenenli".

Botuar më 30/05/2023
OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

STAF "GABRIEL" Restaurant, kerkon: *Shef/e Salle. *Kamarier/e. *Nd/Kamarier. *Shef Kuzhine. *Kuzhiner/e. *Kuzhiner per Sushi. *Nd/kuzhinier/e. *Sallatiere. *Pjatalarse. *Sanitare. *Motorrist/Shofer

Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

Te interesuarit te kene eksperience dhe te jene korrekte ne pune, Adresa: Mbas kullave Binjake

Botuar më 30/05/2023
OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

OPERATORE Njoftime pune - Restorant New King House kerkon: OPERATORE per mirembajtjen e Faqes ne Rrjetet Sociale (Fb/Instagram)

Paga: PAGESA FILLON NGA 40.000 leke |

Transport i siguruar nga kompania, Adresa: Prane Casa Italia

Botuar më 30/05/2023
PAGESA FILLON NGA 40.000 leke

KAMARIER/E RESTORANTI Njoftime pune - Restorant New King House Kërkon të punësojë

Paga: PAGESA TE LARTA |

Ofrohet ushqim dhe strehim falas. Transport i siguruar nga kompania, Adresa: Prane Casa Italia

Botuar më 30/05/2023
PAGESA TE LARTA

SHEF SALLE ENOTEKA "JOHAN", Kerkon: Shef/e Salle.

Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

1 dite ne jave pushim. Ambient dhe staf i perkryer, Adresa: Ngjitur me ambasaden Hollandeze, rr. "Asim Zenenli".

Botuar më 30/05/2023
OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

MOTORRIST "GABRIEL" Restaurant, kerkon: *Motorrist/Shofer

Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

Te interesuarit te kene eksperience dhe te jene korrekte ne pune, Adresa: Mbas kullave Binjake

Botuar më 30/05/2023
OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

KAMARIER Njoftime pune - BAR RESTORANT "TRISS" Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA |

* Te interesuarit te jene me eksperience pune. * Kompania jone ofron kushte shume te mira pune, Adresa: Tek Brryli, ish Rozafa

Botuar më 30/05/2023
OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA

SANITARE Njoftime pune - BAR RESTORANT "TRISS" Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA |

* Te interesuarit te jene me eksperience pune. * Kompania jone ofron kushte shume te mira pune, Adresa: Tek Brryli, ish Rozafa

Botuar më 30/05/2023
OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA
)