Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

VILA SHARD BOUTIQUE HOTEL Kërkon të punësojë Ndihmes banakier/e

Paga: e kenaqshme |

Tiranë, Adresa: Rr. Reshit Collaku, perballe Albtelecom ne Myslym shyri, me eksperience pune

Botuar më 17/09/2019
e kenaqshme

VILA SHARD BOUTIQUE HOTEL Kërkon të punësojë Sanitare

Paga: e kenaqshme |

Tiranë, Adresa: Rr. Reshit Collaku, perballe Albtelecom ne Myslym shyri

Botuar më 17/09/2019
e kenaqshme

Hotel Vivar Kërkon të punësojë Sanitare

Puna Turni 1, orari 08.00-16.00. Paga 27.000 leke, Adresa: Rruga Reshit Collaku, pallati i Shallvareve

Botuar më 17/09/2019

IL GUSTO BISTRO 1 & IL GUSTO BISTRO 2 Kërkon të punësojë Ndihmes kamarier/e

Paga e kenaqshme, Adresa: 1) Rruga Kavajes, Lidhja e Shkrimtareve 2) Rr. "Reshit Petrela", Kompleksi Usluga

Botuar më 17/09/2019

IL GUSTO BISTRO 1 & IL GUSTO BISTRO 2 Kërkon të punësojë Pjatalarese

Paga e kenaqshme, Adresa: 1) Rruga Kavajes, Lidhja e Shkrimtareve 2) Rr. "Reshit Petrela", Kompleksi Usluga

Botuar më 17/09/2019

IL GUSTO BISTRO 1 & IL GUSTO BISTRO 2 Kërkon të punësojë Kuzhinier/e

Paga e kenaqshme, Adresa: 1) Rruga Kavajes, Lidhja e Shkrimtareve 2) Rr. "Reshit Petrela", Kompleksi Usluga

Botuar më 17/09/2019

IL GUSTO BISTRO 1 & IL GUSTO BISTRO 2 Kërkon të punësojë Sanitare

Paga e kenaqshme, Adresa: 1) Rruga Kavajes, Lidhja e Shkrimtareve 2) Rr. "Reshit Petrela", Kompleksi Usluga

Botuar më 17/09/2019

IL GUSTO BISTRO 1 & IL GUSTO BISTRO 2 Kërkon të punësojë Kamarier/e

Paga e kenaqshme, Adresa: 1) Rruga Kavajes, Lidhja e Shkrimtareve 2) Rr. "Reshit Petrela", Kompleksi Usluga

Botuar më 17/09/2019

BAR KAFE COLOMBO Kërkon të punësojë Ndihmes kuzhiniere

Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune, Adresa: Prane ish stacionit te trenit, perballe Postes Shqiptare

Botuar më 17/09/2019

BAR KAFE COLOMBO Kërkon të punësojë Sanitare

Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune, Adresa: Prane ish stacionit te trenit, perballe Postes Shqiptare

Botuar më 17/09/2019