Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SANITARE Njoftime pune - BAR RESTORANT "TRISS" Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA |

* Te interesuarit te jene me eksperience pune. * Kompania jone ofron kushte shume te mira pune, Adresa: Tek Brryli, ish Rozafa

Botuar më 26/03/2023
OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA

PUNETORE Njfktime pune - Punishtja Pete Tradicionale ‘Lloshi’ Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Punetore me ose pa eksperience per te hapur pete.Kushtet dhe paga shume e mire, adresa prane kryqezimit te Vasil Shantos.Nje mundesi shume e mire punesimi ju pret!, per me teper, zonjat e interesuar te me dergojne nje sms me te dhenat tuaja baze ne nr

Botuar më 26/03/2023
e kenaqshme

BALERINA Njoftime pune -CLUB SHQIPONJA 1 NE TIRANE KERKON STAF

Paga: E Kenaqshme |

Profesioniste ose jo, kushte te mira pune, Adresa: Sheshi Wilson, perball postes nr 8

Botuar më 26/03/2023
E Kenaqshme

SANITARE Njoftime pune - CLUB SHQIPONJA 1 NE TIRANE KERKON STAF

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, Adresa: Sheshi Wilson, perballe postes nr 8

Botuar më 26/03/2023
e kenaqshme

HOSTESS Njoftime pune -CLUB SHQIPONJA 1 NE TIRANE KERKON STAF

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, Adresa: Sheshi Wilson, perball postes nr 8

Botuar më 26/03/2023
e kenaqshme

PUNETORE Njoftime pune - Kompania GULIT Shpk qe ushtron aktivitetin ne fushen e ambalazheve (prodhimi i thaseve te letres dhe polipropilenit) Kerkon

Paga: Paga e vleresuar. |

Punetore ne pozicionin e operatores, kushtet e punes mjaft te mira., Adresa: Autostrada Tr-Dr, Km 5, prane QTU

Botuar më 26/03/2023
Paga e vleresuar.

PUNETORE Njoftime pune - Kompania GULIT Shpk qe ushtron aktivitetin ne fushen e ambalazheve (prodhimi i thaseve te letres dhe polipropilenit) Kerkon

Paga: Paga e vleresuar. |

Punetore / Mekanike per linja prodhimi, kushtet e punes mjaft te mira., Adresa: Autostrada Tr-Dr, Km 5, prane QTU

Botuar më 26/03/2023
Paga e vleresuar.

PUNETORE Njoftime pune - Kompania GULIT Shpk qe ushtron aktivitetin ne fushen e ambalazheve (prodhimi i thaseve te letres dhe polipropilenit)

Paga: Paga e vleresuar. |

Kushtet e punes mjaft te mira., Adresa: Autostrada Tr-Dr, Km 5, prane QTU

Botuar më 26/03/2023
Paga e vleresuar.

BANAKIER/E Njoftime Pune - CLUB SHQIPONJA 1 NE TIRANE KERKON STAF

Paga: E Kenaqshme |

Kushte te mira pune, Adresa: Sheshi Wilson, perballe postes nr 8, Tiranë

Botuar më 26/03/2023
E Kenaqshme
)