Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KASIER/E RRJETI I SUPERMARKETEVE SPAR ALBANIA

Paga: LEKE |

Adresa: VOLLGA, Durrës

Botuar më 01/12/2023
LEKE

KASIER/E RRJETI I SUPERMARKETEVE SPAR ALBANIA

Paga: LEKE |

Adresa: TEG , QTU, Tiranë

Botuar më 01/12/2023
LEKE

PUNONJESE BULMETI Njoftime pune - NEW REAL MARKET Kërkon të punësojë

Paga: * OFROHEN PAGESA SHUME TE MIRA |

* NE OFROJME KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE. * STAF I PERKRYER, Adresa: RR. "JORDAN MISJA".

Botuar më 30/11/2023
* OFROHEN PAGESA SHUME TE MIRA

SISTEMUESE Njoftime pune - NEW REAL MARKET Kërkon të punësojë

Paga: * OFROHEN PAGESA SHUME TE MIRA |

* NE OFROJME KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE. * STAF I PERKRYER, Adresa: RR. "JORDAN MISJA".

Botuar më 30/11/2023
* OFROHEN PAGESA SHUME TE MIRA

KASIERE Njoftime pune - NEW REAL MARKET Kërkon të punësojë

Paga: * OFROHEN PAGESA SHUME TE MIRA |

* NE OFROJME KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE. * STAF I PERKRYER, Adresa: RR. "JORDAN MISJA".

Botuar më 30/11/2023
* OFROHEN PAGESA SHUME TE MIRA

STAF Njoftime pune - NEW REAL MARKET kerkon: * KASIERE. * SISTEMUESE, TURNI II. * PUNONJESE BULMETI

Paga: * OFROHEN PAGESA SHUME TE MIRA |

* NE OFROJME KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE. * STAF I PERKRYER, Adresa: RR. "JORDAN MISJA".

Botuar më 30/11/2023
* OFROHEN PAGESA SHUME TE MIRA

SHOFER Njoftime pune - Kompania Akull shpk, e cila merret me shperndarjen e ujit natyral "Qaf Mali", kerkon: SHOFER / FURNITOR Kërkon të punësojë

Paga: * PAGA STIMULUESE ME BONUSE DHE SHPERBLIME |

* TE KENE PATENTE TE KLASIT C. * MOSHA DERI 40 VJEÇ. PREFEROHEN DHE ME BANIM NGA DURRESI, Adresa: PER ME SHUME INFORMACION DERGONI SMS NE:

Botuar më 30/11/2023
* PAGA STIMULUESE ME BONUSE DHE SHPERBLIME

PUNETOR Njoftime pune - Kompania Akull shpk, e cila merret me shperndarjen e ujit natyral "Qaf Mali", kerkon: PUNETOR ND/SHOFER per ne DURRES DHE TIRANE Kërkon të punësojë

Paga: * PAGA STIMULUESE ME BONUSE DHE SHPERBLIME |

* PER QYTETIN E TIRANES DHE QYTETIN E DURRESIT. * MOSHA DERI 40 VJEÇ. * PER PUNONJESIT E DURRESIT PREFEROHEN ME BANIM NE DURRES, Adresa: Per info të hollesishme dergoni sms ne:

Botuar më 30/11/2023
* PAGA STIMULUESE ME BONUSE DHE SHPERBLIME

STAF Njoftime pune - SUPERMARKET JOENA OFRON VENDE TE LIRA PUNE: Shofer. Kasiere Paga deri ne 50.000 leke.Punonjese Bulmeti. Paga deri ne 45.000 leke. Ekonomite. Sistemues/e. Paga 40.000 leke. Punetor magazine

Paga: e kenaqshme |

Punonjese Kozmetike Paga deri ne 45.000 leke. Kamarier Bari dhe Restoranti. Paga 40.000 leke. Kasap. Paga e kenaqshme, Adresa: 21 Dhjetori, perballe Hotel Mondial, prane Bar Oslo

Botuar më 30/11/2023
e kenaqshme
)