Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Kerkohet Financiere

Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Qendra e Biznesit GKAM, Rruga e Kavajes, ngjitur me Kishen Ortodokse, perballe Zonjes se Keshillit te Mire

Botuar më 19/04/2019

Kerkohet Banakier

Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Qendra e Biznesit GKAM, Rruga e Kavajes, ngjitur me Kishen Ortodokse, perballe Zonjes se Keshillit te Mire

Botuar më 19/04/2019

Kerkohet Kamarier

Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Qendra e Biznesit GKAM, Rruga e Kavajes, ngjitur me Kishen Ortodokse, perballe Zonjes se Keshillit te Mire

Botuar më 19/04/2019

Bar Kafe Kërkon të punësojë Kamarier/e

Turni II. Ofrohet page e kenaqshme dhe kushte te mira pune, Adresa: Prane Gjykates se Tianes

Botuar më 19/04/2019

FOLIE MARINE Beach Hotel, JALE. Behu pjese e skuadres sone! VENDE TE LIRA PUNE PER: Punonjes

Per Sherbim Recepsioni. Aplikoni per pozicionet tona vakante duke derguar CV tuaj ne: reservations@foliemarine.com / reservations@soleilvillage.com (www.foliemarine.com), Adresa: Te interesuarit te paraqiten per interviste prane Kinema Millenium, tek Folia Terace

Botuar më 19/04/2019

FOLIE MARINE BEACH HOTEL, JALE. BEHU PJESE E SKUADRES SONE! VENDE TE LIRA PUNE PER: Ndihmes kuzhinier

Aplikoni per pozicionet tona vakante duke derguar CV tuaj ne: reservations@foliemarine.com / reservations@soleilvillage.com (www.foliemarine.com), Adresa: Te interesuarit te paraqiten per interviste prane Kinema Millenium, tek Folia Terace

Botuar më 19/04/2019

FOLIE MARINE BEACH HOTEL, JALE. BEHU PJESE E SKUADRES SONE! VENDE TE LIRA PUNE PER: Shef kuzhine

Aplikoni per pozicionet tona vakante duke derguar CV tuaj ne: reservations@foliemarine.com / reservations@soleilvillage.com (www.foliemarine.com), Adresa: Te interesuarit te paraqiten per interviste prane Kinema Millenium, tek Folia Terace

Botuar më 19/04/2019

FOLIE MARINE BEACH HOTEL, JALE. BEHU PJESE E SKUADRES SONE! VENDE TE LIRA PUNE PER: Recepsionist

Aplikoni per pozicionet tona vakante duke derguar CV tuaj ne: reservations@foliemarine.com / reservations@soleilvillage.com (www.foliemarine.com), Adresa: Te interesuarit te paraqiten per interviste prane Kinema Millenium, tek Folia Terace

Botuar më 19/04/2019

FOLIE MARINE BEACH HOTEL, JALE. BEHU PJESE E SKUADRES SONE! VENDE TE LIRA PUNE PER: Kamarier

Aplikoni per pozicionet tona vakante duke derguar CV tuaj ne: reservations@foliemarine.com / reservations@soleilvillage.com (www.foliemarine.com), Adresa: Te interesuarit te paraqiten per interviste prane Kinema Millenium, tek Folia Terace

Botuar më 19/04/2019

FOLIE MARINE BEACH HOTEL, JALE. BEHU PJESE E SKUADRES SONE! VENDE TE LIRA PUNE PER: Hostes

Aplikoni per pozicionet tona vakante duke derguar CV tuaj ne: reservations@foliemarine.com / reservations@soleilvillage.com (www.foliemarine.com), Adresa: Te interesuarit te paraqiten per interviste prane Kinema Millenium, tek Folia Terace

Botuar më 19/04/2019