Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Go ZIP Restaurant Kërkon të punësojë Pjatalarese

Puna part time ose full time, Adresa: Bulevardi Zogu I, Tiranë

Botuar më 14/02/2019

Vogue Lounge Bar Kërkon të punësojë Barist

Ose Bariste. Me eksperience pune. Ofrohet pagese shume e kenaqshme, Adresa: Rr. "Muhamet Gjollesha", perballe ing. Ndertimit

Botuar më 14/02/2019

Vogue Lounge Bar Kërkon të punësojë Kamarier/e

Me eksperience pune. Ofrohet pagese shume e kenaqshme, Adresa: Rr. "Muhemet Gjollesha", perballe Ing. Ndertimit

Botuar më 14/02/2019

Restorant "Spaghetti&Fish Colosseo" Kërkon të punësojë Shofer

Ne pozicionin e furnitorit , i cili do te merret me furnizimet e perditshme te restorantit. Personat e interesuar duhet te kene patente te klasit B dhe c dhe pervoje 3 vjecare ne pozicione te ngjashme. Paga e kenaqshme. Ambjent komod pune.

Botuar më 13/02/2019

QEBAPTORE “GJAKOVA” Kërkon të punësojë Ndihmes kamarier/e

Paga dhe kushte pune te kenaqashme, Adresa: Rr. “Emin Duraku”, stadium Dinamo

Botuar më 13/02/2019

QEBAPTORE “GJAKOVA” Kërkon të punësojë Pjatalarese

Paga dhe kushte pune te kenaqashme, Adresa: Rr. “Emin Duraku”, stadium Dinamo

Botuar më 13/02/2019

QEBAPTORE “GJAKOVA” Kërkon të punësojë Sallatiere

Paga dhe kushte pune te kenaqashme, Adresa: Rr. “Emin Duraku”, stadium Dinamo

Botuar më 13/02/2019

Restorant ne Bllok Kërkon të punësojë Kamarier/e restoranti

Paga e kenaqshme. Me eksperience pune, Adresa: Rr. “Brigada VIII”, ish Blloku

Botuar më 13/02/2019

RESTORANT PA PIRUNJ Kërkon të punësojë Ndihmes kamariere

(F). Me ose pa eksperience pune. Paga e kenaqshme + siguracion. Kushte shume te mira pune, Adresa: Prane Stadiumi Dinamo

Botuar më 13/02/2019