Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Restorant Gjelltore Boni (ambient familjar) Kërkon të punësojë Ndihmes kamarier

Ofrohet page e kenaqshme dhe kushte te mira pune, Adresa: Para hotel Tirana (15kateshit), ne krahun e djathte te tij

Botuar me 12/10/2018

Restorant Gjelltore Boni (ambient familjar) Kërkon të punësojë Kamarier/e

Te mos jete ne maredhenie shkolle. Turni I, orari 07:30 – 16:30 dhe turni II, orari 11:30 – 20:30. Me eksperience pune paga 22.000 leke + siguracion dhe pa eksperience pune paga 15.000 leke + siguracion, Adresa: Para hotel Tirana (15kateshit), ne krahun e djathte te tij

Botuar me 12/10/2018

Restorant Gjelltore Boni (ambient familjar) Kërkon të punësojë Kuzhiniere

Per gatime tradicionale. Me eksperience pune. Paga 40.000 - 60.000 leke + siguracion, Adresa: Para hotel Tirana (15kateshit), ne krahun e djathte te tij

Botuar me 12/10/2018

BAR KAFE "COLOMBO" Kërkon të punësojë Kuzhiniere

Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte shume te mire pune, Adresa: Prane ish stacionit te trenit, perballe Postes Shqiptare

Botuar me 12/10/2018

My Darling Kërkon të punësojë Kamarier

Adresa: Rr. "Don Bosko", prane Vizion Plus

Botuar me 12/10/2018

My Darling Kërkon të punësojë Banakier

Adresa: Rr. "Don Bosko", prane Vizion Plus

Botuar me 12/10/2018

Furre Buke Kërkon të punësojë Furrtar / furrxhi

Me eksperience pune, Adresa: Ish Parku i Autobuzave

Botuar me 12/10/2018

BAR RESTORANT BRITANIKU Kërkon të punësojë Banakiere

Me eksperience pune. Paga e kenaqshme, Adresa: Tek Tregu Elektrik

Botuar me 12/10/2018

BAR RESTORANT BRITANIKU Kërkon të punësojë Kuzhinier

Me eksperience pune. Paga e kenaqshme, Adresa: Tek Tregu Elektrik

Botuar me 12/10/2018

BAR RESTORANT BRITANIKU Kërkon të punësojë Pastruese

Me eksperience pune. Paga e kenaqshme, Adresa: Tek Tregu Elektrik

Botuar me 12/10/2018