Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

DISTRIBUTOR Dy kompani italiane lider ne sektorin e tyre kerkojne me urgjence Ne Rrethe dhe Profesioniste te shitjes per linjat e tyre

Paga: e kenaqshme |

Te kete njohje te tregut ( biznese te mesem dhe te larte)Preferohet te kete patente d...

Botuar më 07/10/2019
e kenaqshme

DISTRIBUTOR Dy kompani italiane lider ne sektorin e tyre kerkojne me urgjence Ne Rrethe dhe Profesioniste te shitjes per linjat e tyre

Paga: e kenaqshme |

Te kete njohje te tregut ( biznese te mesem dhe te larte)Preferohet te kete patente dhe makinen e tijDeshire per te fituar sa me shumeVullnet per puneAftesi komunikueseTe punoje ne grup, perfitim maksimal ne krahasim me tregunqetesi ekonomike, te interesuarit te kontaktojne ne nr

Botuar më 07/10/2019
e kenaqshme
)