Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

RECEPSIONIST/E Njoftime pune - HOTEL Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohen paga te larta dhe kushte shume te mira pune |

* Te komunikojne Anglisht. * Te kene eksperience pune ne Hoteleri, Adresa: Adresa: Perballe spitaleve, kompleksi Arlis

Botuar më 28/09/2023
Ofrohen paga te larta dhe kushte shume te mira pune

BANAKIER/E Njoftime pune - Bar Boka Kërkon të punësojë

Paga: 50.000 leke + sigurime |

Te kete eksperience pune, Adresa: Tek Pazari Ri

Botuar më 28/09/2023
50.000 leke + sigurime

KAMARIER/E Njoftime pune - Bar Boka Kërkon të punësojë

Paga: 35.000 leke + sigurime |

Te kete eksperience pune, Adresa: Tek Pazari Ri

Botuar më 28/09/2023
35.000 leke + sigurime

RECEPSIONIST NJOFTIME PUNE - HOTEL SOLEO Kërkon të punësojë

Paga: E Kenaqshme |

Me ose pa eksperience pune, ofrohen kushte te mira pune, Adresa: Perballe Birra Tirana, rruga Konferenca e Pezes, Tiranë

Botuar më 28/09/2023
E Kenaqshme

MIREMBAJTES Njoftime pune - Art Hotel Ne qender te Tiranes Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, Adresa: Rr. Kavajes, perballe Kishes Katolike

Botuar më 27/09/2023
e kenaqshme

RECEPSIONIST/E Njoftime pune - Art Hotel Ne qender te Tiranes Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, Adresa: Rr. Kavajes, perballe Kishes Katolike

Botuar më 27/09/2023
e kenaqshme

SANITARE Njoftime pune - Art Hotel Ne qender te Tiranes Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, Adresa: Rr. Kavajes, perballe Kishes Katolike

Botuar më 27/09/2023
e kenaqshme

KAMARIER Njoftime pune - Art Hotel Ne qender te Tiranes Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, Adresa: Rr. Kavajes, perballe Kishes Katolike

Botuar më 27/09/2023
e kenaqshme

KESHILLTAR/E

Paga: Pagese konkuruese ne treg |

Te kete arsim te larte ( diplome master e preferueshme ne degen juridik dhe/ose finance); Eksperience te meparshme ne te njejtin pozicion pune ose te ngjashem, per me shume se 5-vjet; Te komunikoje rrjedhshem me shkrim dhe me goje ne gjuhen Shqipe dhe Angleze; I/E vemendesheme ndaj detajeve dhe standarteve te kerkuara; I/E disponuesheme dhe me deshire te punoje sipar orareve te kerkuara;, •asiston ne marrjen e vendimeve dhe ushtrimin e kompetencave; • perpilon dhe administron politika keshillimi, planifikimi strategjik dhe financiar per kompanine;• zbaton, monitoron, rivlereson strategjite dhe politikat e kompanise;• studion faktoret dhe ofron keshilla per nisma te reja per mbarevajtjen e biznesit, zhvillimin e metejshem, marketingun, marredheniet me publikun dhe fushatat publicitare;• siguron administrimin me efektivitet dhe eficience te burimeve financiare, materiale dhe njerezore te kompanise, ne perputhje me politikat e brendshme dhe legjislacionin ne fuqi; • ofron keshillim per lidhjen e marreveshjeve te ndryshme me institucione te ndryshme (publike apo private) brenda fushes se veprimtarise se kompanise dhe siguron zbatimin e tyre;, ne se i permbushni kerkesat e mesiperme ju lutemi dergoni aplikimin tuaj ne adresen e emailit brenda dates 5 tetor 2023., Tiranë

Botuar më 26/09/2023
Pagese konkuruese ne treg

SANITARE Njoftime pune - HOTEL AREELA Kërkon të punësojë

Paga: OFROHET PAGESE 50.000 LEKE |

Te jete e pergjegjshme dhe korrekte ne pune. Pune afat gjate. Kompania jone ofron kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Barrikadave"

Botuar më 26/09/2023
OFROHET PAGESE 50.000 LEKE
)