Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

My fitness Kërkon të punësojë Instruktor

/Instruktore per aerobi dhe crossfit. Me eksperience pune ose certifikate, Adresa: Bulevardi Blu, siper Raiffeisen Bank, Kamez

Botuar më 17/04/2019

My fitness Kërkon të punësojë Recepsioniste

Page e kenaqshme, te jete e komunikueshme, Adresa: Bulevardi Blu, siper Raiffeisen Bank, Kamez

Botuar më 17/04/2019