Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

INSTRUKTOR PER GRAFIK DESIGNER Njoftime pune - Instituti Profesional ATC kërkon INSTRUKTOR -GRAFIK DIZAJNER

Paga: shume e mire |

Part Time / Full Time, eksperiencë pune mbi 5 vite, Adresa: Rrethrrotullimi I Zogut të Zi, Tiranë

Botuar më 28/09/2023
shume e mire

INSTRUKTOR PER WEB DESIGNER Njoftime pune - Instituti Profesional ATC kërkon INSTRUKTOR - WEB DIZAJNER

Paga: shume e mire |

Part Time / Full Time, eksperiencë pune mbi 5 vite, Adresa: Rrethrrotullimi I Zogut të Zi, Tiranë

Botuar më 28/09/2023
shume e mire

INSTRUKTOR PER KUZHINIER Njoftime pune - Instituti Profesional ATC kërkon INSTRUKTOR- KUZHINIER

Paga: shume e mire |

Mundësi angazhimi gjatë javës dhe fundjavë (Part Time / Full Time), eksperiencë pune mbi 7 vite, Adresa: Rrethrrotullimi I Zogut të Zi, Tiranë

Botuar më 27/09/2023
shume e mire

INSTRUKTOR PER MENAXHER BIZNESI Njoftime pune - Instituti Profesional ATC kërkon INSTRUKTOR- MENAXHER BIZNESI

Paga: shume e mire |

Part Time / Full Time, me eksperiencë pune, Adresa: Rrethrrotullimi I Zogut të Zi, Tiranë

Botuar më 27/09/2023
shume e mire

INSTRUKTOR PER STILIST Njoftime pune - Instituti Profesional ATC kërkon INSTRUKTOR- STILIST

Paga: shume e mire |

Mundësi angazhimi gjatë javës dhe fundjavë (Part Time / Full Time), eksperiencë pune mbi 5 vite, Adresa: Rrethrrotullimi I Zogut të Zi, Tiranë

Botuar më 27/09/2023
shume e mire

INSTRUKTOR PER PASTICIER Njoftime pune - Instituti Profesional ATC kërkon INSTRUKTOR- PASTIÇIER

Paga: shume e mire |

Mundësi angazhimi gjatë javës dhe fundjavë (Part Time / Full Time), eksperiencë pune mbi 5 vite, Adresa: Rrethrrotullimi I Zogut të Zi, Tiranë

Botuar më 27/09/2023
shume e mire

INSTRUKTOR PER AUTOSERVIS Njoftime pune - Instituti Profesional ATC kërkon INSTRUKTOR - AUTOSERVIS

Paga: . |

Mundësi angazhimi gjatë javës dhe fundjavë (Part Time / Full Time), eksperiencë pune mbi 5 vite, Adresa: Rrethrrotullimi I Zogut të Zi, Tiranë

Botuar më 27/09/2023
.

INSTRUKTOR PER ELEKTRICIST Njoftime pune - Instituti Profesional ATC kërkon INSTRUKTOR - ELEKTRICIST

Paga: shume e mire |

Mundësi angazhimi gjatë javës dhe fundjavë (Part Time / Full Time), eksperiencë pune mbi 5 vite, Adresa: Rrethrrotullimi I Zogut të Zi, Tiranë

Botuar më 27/09/2023
shume e mire

INSTRUKTOR PER TEKNIK ELEKTROSHTEPIAKESH Njoftime pune - Instituti Profesional ATC kërkon INSTRUKTOR- TEKNIK ELEKTROSHTËPIAKESH

Paga: shume e mire |

Part Time / Full Time, eksperiencë pune mbi 5 vite, Adresa: Rrethrrotullimi I Zogut të Zi, Tiranë

Botuar më 27/09/2023
shume e mire
)