Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PASTRUESE Njoftime pune - HOTEL A & A Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme |

Kushte te mira pune, Adresa: Rr. "Artan Lenja", 200m mbi Zjarrefikesen, tek "21 Dhjetori", Tiranë

Botuar më 04/06/2023
shume e kenaqshme

LLAMARINIST Njoftime pune - Peugeot Albania Kerkon te punesoje Llamarinist

Paga: e kenaqshme |

Me eksperiencë pune minimumi 5 vjet.Avantazh kanë aplikantët që kanë punuar në konçesionarë apo servise të autorizuara ose kompani serioze koncesionare. Të interesuarit të kontaktojnë në numrin e telefonit, Tiranë

Botuar më 04/06/2023
e kenaqshme

RADIOLOG GREMI CLINIC Kerkon Radiolog Lider ne turizmin dentar

Paga: Pagese konkuruese ne treg |

Te kete mbaruar arsimin e larte dhe diplomuar ne Radiologji· Te kete eksperienca te meparshme pune· Aftesi te mira komunikimi dhe bashkepunimi ne grup, kohezgjatja e punes: 35 ore/jave· pushim: 2 dite/jave (e shtuna & e diela)· dreka e ofruar nga kompania· pushime vjetore: 4 jave ne vit· kontrate pune 3 vjecare, me mundesi rinovimi· mundesi rritje profesionale· ambientet e punes ndodhen prane qendres se tiranes, te interesuarit te nisin cv e tyre ne email, Tiranë

Botuar më 04/06/2023
Pagese konkuruese ne treg

ESTETISTE Gremi Wellness ne kuader te zgjerimit te stafit te saj kerkon nje Estetiste, qe te plotesoje kriteret e meposhtme:

Paga: Pagese konkuruese ne treg |

- Te kete aftesi shume te mira komunikimi- Te kete eksperienca te meparshme pune si estetiste, - kontrate pune me afat 3 vjecar, me mundesi rinovimi- dreka e ofruar nga kompania- kushte komode pune- ambientet e punes ndodhen prane qendres se tiranes, te interesuarit te dergojne cv e tyre ne e-mail, Tiranë

Botuar më 04/06/2023
Pagese konkuruese ne treg

KAMARIER/BANAKIER NJOFTIME PUNE - BAR KAFE MOKADOR Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme + sigurime |

Puna me dy turne, me eksperience pune, ofrohen kushte te mira pune, Adresa: 21 Dhjetori, perballe ish Policise Bashkiake, Tiranë

Botuar më 04/06/2023
e kenaqshme + sigurime

NDIHMES PICIER Njoftime pune - SUPERMARKET JOENA OFRON VENDE TE LIRA PUNE: Ndihmes Picier

Paga: 60.000 leke |

Kushte te mira pune, Adresa: 21 Dhjetori, perballe Hotel Mondial, prane Bar Oslo

Botuar më 04/06/2023
60.000 leke

KUZHINIER Njoftime pune - SUPERMARKET JOENA OFRON VENDE TE LIRA PUNE: Kuzhinier

Paga: 70.000 leke |

Kushte te mira pune, Adresa: 21 Dhjetori, perballe Hotel Mondial, prane Bar Oslo

Botuar më 04/06/2023
70.000 leke

STAF Njoftime pune - RESTORANT "SPICY", kerkon punesoje: * PJATALARESE.

Paga: OFROHEN PAGA SHUME TE KENAQSHME |

* Turni I. Ambjente me kushte shume te mira pune, Adresa: Afer kopshtit Zoologjik, Tiranë

Botuar më 04/06/2023
OFROHEN PAGA SHUME TE KENAQSHME

STAF Njoftime pune - Restorant ne fshatin Picalle kerkon te punesoje: *Kuzhinier/e. *Zgarist. *Kamarier/e. *Ndihmes Kamarier. *Banakier/e. *Sanitare. *Pjatalarese

Paga: OFROHEN PAGA TE KONSIDERUSHME DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

Adresa: Fshati Picalle, Tirane, 5min larg Tegut.

Botuar më 04/06/2023
OFROHEN PAGA TE KONSIDERUSHME DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

PJATALARESE Njoftime pune - Restorant New King House Kërkon të punësojë

Paga: PAGESA TE LARTA |

Me oe pa eksperience pune. Ofrohet ushqim dhe strehim falas. Transport i siguruar nga kompania, Adresa: Prane Casa Italia

Botuar më 04/06/2023
PAGESA TE LARTA
)