Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PJATALARESE Oferta pune - Restorant Hotel Dreri Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Rr. "Gjeneral Nikols" (Prane Fakultetit Gjeologji Miniera)

Botuar më 23/03/2023
e kenaqshme

SANITARE Oferta pune - Restorant Hotel Dreri Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Rr. "Gjeneral Nikols" (Prane Fakultetit Gjeologji Miniera)

Botuar më 23/03/2023
e kenaqshme

PICIER Oferta pune - Restorant Hotel Dreri Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Rr. "Gjeneral Nikols" (Prane Fakultetit Gjeologji Miniera)

Botuar më 23/03/2023
e kenaqshme

STAF Oferta pune - Restorant Hotel Dreri Kerkon te punesoje: Picier, Ndihmes Kuzhinier/, Sanitare, Pjatalarese

Paga: e kenaqshme |

Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Rr. "Gjeneral Nikols" (Prane Fakultetit Gjeologji Miniera)

Botuar më 23/03/2023
e kenaqshme

NDIHMES KUZHINIER/E Oferta pune - Restorant Hotel Dreri Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Rr. "Gjeneral Nikols" (Prane Fakultetit Gjeologji Miniera)

Botuar më 23/03/2023
e kenaqshme

KAMARIER/E Njoftime pune - Bar Kafe Laurent Kërkon të punësojë

Paga: 40.000 leke |

Me eksperience pune. Turnet sipas deshires, Adresa: Tek Piaca, mbas Muzeumit

Botuar më 23/03/2023
40.000 leke

BANAKIER/E Njoftime pune - Bar Kafe Ardi Kërkon të punësojë

Paga: fillon 45.000 leke |

Kushte pune shume te mira, Adresa: Sheshi Avni Rustemi, Pazari I ri,

Botuar më 22/03/2023
fillon 45.000 leke

STAF Njoftime pune - Restorant Piceri Era Kerrkon te punesoje: Kuzhinier/e. Ndihmes Kuzhinier/e Pjatalarese. Motorrist per shperndarje, Mirembajtes dhe riparime

Paga: ne nivele te tregut |

Te kete aftesi te mira komunikuese. Te interesuarit te paraqiten prane zyrave qendrore te "Eres" ose te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Rr. Perlat Rexhepi, pallati Unicom, Tirane

Botuar më 22/03/2023
ne nivele te tregut

SANITARE Njoftime pune - BOCCONCINO LOUNGE Kërkon të punësojë

Paga: Shume e kenaqshme |

Turni i pare, me ose pa eksperience pune ., kushte shume te mira, Adresa: Rruga Myslym Shyri, Tiranë

Botuar më 21/03/2023
Shume e kenaqshme

MOTORRIST - BAR RESTORANT PICERI Kërkon të punësojë

Paga: Me Marreveshje |

Kerkohet te kete motorrin e tij dhe te dije mire rruget e Tiranes, Adresa: Rruga "Sali Butka", prane Universitetit Mesdhetar, Tiranë

Botuar më 21/03/2023
Me Marreveshje
)