Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

AGJENT Njoftime pune - KOMPANI GJERMANE KERKON: AGJENT TREGETAR!

Paga: * PAGA BAZE 60.000 LEKE + % |

* PAGESA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE! * SEMINARE MOTIVUESE! * TRAJNIME BRENDA DHE JASHTE VENDIT! * KUSHT I DOMOSDOSHEM PATENTE DHE MAKINE PERSONALE!, Adresa: Mbrapa spitalit Amerikan 3.

Botuar më 26/11/2023
* PAGA BAZE 60.000 LEKE + %

AGJENT Njoftime pune - KOMPANI GJERMANE KERKON: AGJENT TREGETAR!

Paga: * PAGA BAZE 60.000 LEKE + % |

* PAGESA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE! * SEMINARE MOTIVUESE! * TRAJNIME BRENDA DHE JASHTE VENDIT! * KUSHT I DOMOSDOSHEM PATENTE DHE MAKINE PERSONALE!, Adresa: Mbrapa spitalit Amerikan 3.

Botuar më 25/11/2023
* PAGA BAZE 60.000 LEKE + %

AGJENT Njoftime pune - PRO-AQUA INTERNATIONAL, KERKON: AGJENT TREGTAR!!

Paga: KOMPANIA JONE OFRON PAGA TE LARTA + % |

- JENI NE KERKIM TE NJE VENDI PUNE? - KOMPANIA PRO AQUA JU OFRON MUNDESI PUNESIMI SI AGJENT TREGETAR! KRITERET: * MOSHA 40-40 VJEÇ. * TE KETE PATENTE DHE MAKINE PERSONALE.- APLIKANTET ÇIFT PERBEJNE AVANTAZH, Adresa: Mbrapa spitalit Amerikan 3.

Botuar më 25/11/2023
KOMPANIA JONE OFRON PAGA TE LARTA + %

AGJENT Njoftime pune - BASHKEPUNO ME NE DHE RRIT MUNDESITE E TUA! KOMPANIA JONE GJERMANE KERKON:

Paga: PAGESE BAZE 60.000 LEKE + % |

* ME OSE PA EKSPERIENCE PUNE. * AVANTAZH: APLIKANTET ÇIFT. * KUSHT: TE DISPONOJNE MJETIN E TYRE. NE OFROJME: * * SEMINARE MOTIVUESE. * TRAJNIME BRENDA DHE JASHTE VENDIT, Adresa: Mbrapa spitalit Amerikan 3. Kontakto ne:

Botuar më 25/11/2023
PAGESE BAZE 60.000 LEKE + %

AGJENT Njoftime pune - PRO-AQUA INTERNATIONAL, KERKON: AGJENT TREGTAR!!

Paga: KOMPANIA JONE OFRON PAGA TE LARTA + % |

- JENI NE KERKIM TE NJE VENDI PUNE? - KOMPANIA PRO AQUA JU OFRON MUNDESI PUNESIMI SI AGJENT TREGETAR! KRITERET: * MOSHA 40-40 VJEÇ. * TE KETE PATENTE DHE MAKINE PERSONALE.- APLIKANTET ÇIFT PERBEJNE AVANTAZH, Adresa: Mbrapa spitalit Amerikan 3.

Botuar më 25/11/2023
KOMPANIA JONE OFRON PAGA TE LARTA + %

AGJENT Njoftime pune - KOMPANI GJERMANE! Kerkon: AGJENT TREGETARE!

Paga: OFROHET PAGESE BAZE 60.000 LEKE + % |

* KOMPANIA JONE OFRON SEMINARE MOTIVUESE. * TRAJNIME BRENDA DHE JASHTE VENDIT. * STAF I PERKRYER. * KUSHT I DOMOSDOSHEM PATENTE DHE MAKINE PERSONALE, Adresa: Mbrapa spitalit Amerikan 3. Kontakto ne:

Botuar më 25/11/2023
OFROHET PAGESE BAZE 60.000 LEKE + %

AGJENT Njoftime pune - NJE KOMPANI GJERMANE KERKON: AGJENT TREGTAR!

Paga: * PAGA BAZE 60.000 LEKE + % |

* OFROJME PAGESA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE! * TRAJNIME BREDNA DHE JASHTE VENDIT! * SEMINARE MOTIVUESE! * KUSHT I DOMOSDOSHEM PATENTE DHE MAKINE PERSONALE!, Adresa: Mbrapa spitalit Amerikan 3.

Botuar më 25/11/2023
* PAGA BAZE 60.000 LEKE + %

AGJENT Njoftime pune - KOMPANI GJERMANE KERKON: AGJENT TREGETAR!

Paga: * PAGA BAZE 60.000 LEKE + % |

* PAGESA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE! * SEMINARE MOTIVUESE! * TRAJNIME BRENDA DHE JASHTE VENDIT! * KUSHT I DOMOSDOSHEM PATENTE DHE MAKINE PERSONALE!, Adresa: Mbrapa spitalit Amerikan 3.

Botuar më 25/11/2023
* PAGA BAZE 60.000 LEKE + %

AGJENT Njoftime pune - KOMPANI GJERMANE KERKON: AGJENT TREGTAR!

Paga: * PAGA BAZE 60.000 LEKE + % |

* PAGESA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE! * SEMINARE MOTIVUESE! * TRAJNIME BREDNA DHE JASHTE VENDIT! * KUSHT I DOMOSDOSHEM PATENTE DHE MAKINE PERSONALE!, Adresa: Mbrapa spitalit Amerikan 3.

Botuar më 25/11/2023
* PAGA BAZE 60.000 LEKE + %

PUNONJESE NJOFTIME PUNE - STABILIMENT MISHI (PUNISHTE PER PERPUNIM MISHI) Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme + sigurime |

Ne rolin e punetores ndihmese / pastruese, eksperienca e punes nuk eshte e nevojshme, nje jave pushime verore te paguara, Adresa: Ish parku i autobusave, tek NSHRAKU, Tiranë

Botuar më 25/11/2023
shume e kenaqshme + sigurime
)