Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

AGJENT/E TREGTARE Njoftime pune - "VIVENSO" KOMPANI GJERMANE Kërkon të punësojë

Paga: PAGESA BAZE 500 EURO + % |

* PRANOJME ME OSE PA EKSPERIENCE PUNE. * PERBEJNE AVANTAZH APLIKANTET ÇIFT. * KUSHT I DOMOSDOSHEM TE KENI MAKINE PERSONALE. * SEMINARE MOTIVUESE ÇDO JAVE. * KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE, STAF I PERKRYER DHE MOTIVUES. * OFROJME TRAJNIME BRENDA DHE JASHTE VENDIT!, Adresa: Mbrapa spitalit Amerikan 3. Kontakto ne:

Botuar më 05/06/2023
PAGESA BAZE 500 EURO + %

OPERATORE Njoftime pune - KOMPANIA GJERMANE ProAqua! Kërkon të punësojë

Paga: OFROJME PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

- OPERATORE NE GJUHEN SHQIPE!, Adresa: Mbrapa spitalit Amerikan 3. Kontakto ne:

Botuar më 05/06/2023
OFROJME PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

AGJENT/E TREGTARE Njoftime pune - "VIVENSO" KOMPANI GJERMANE Kërkon të punësojë

Paga: PAGESA BAZE 500 EURO + % |

* PRANOJME ME OSE PA EKSPERIENCE PUNE. * PERBEJNE AVANTAZH APLIKANTET ÇIFT. * KUSHT I DOMOSDOSHEM TE KENI MAKINE PERSONALE. * SEMINARE MOTIVUESE ÇDO JAVE. * KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE, STAF I PERKRYER DHE MOTIVUES. * OFROJME TRAJNIME BRENDA DHE JASHTE VENDIT!, Adresa: Mbrapa spitalit Amerikan 3. Kontakto ne:

Botuar më 05/06/2023
PAGESA BAZE 500 EURO + %

AGJENT/E TREGTARE Njoftime pune - KOMPANI GJERMANE VIVENSO Kërkon të punësojë

Paga: OFROHET PAGESE BAZE 500 EURO + % |

* ME/PA EKSPERIENCE PUNE. * AVANTAZH: APLIKANTET ÇIFT. * KUSHT: TE KENI MAKINE PERSONALE. - OFROJME: * SEMINARE MOTIVUESE ÇDO JAVE. * TRAJNIME BRENDA DHE JASHTE VENDIT! ** KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE, STAF I PERKRYER DHE MOTIVUES., Adresa: Mbrapa spitalit Amerikan 3. Kontakto ne:

Botuar më 05/06/2023
OFROHET PAGESE BAZE 500 EURO + %

SPECIALISTE BYREKU Njoftime pune - Byrektore Kërkon të punësojë

Paga: 50.000 leke+sigurime+ushqimi i perfshire |

Te dije te bej byrekun trekendesh paga. Kushte shume te mira pune. Nje dite ne jave pushim, Adresa: Rr. "Bardhok Biba", prane 15 Kateshit

Botuar më 05/06/2023
50.000 leke+sigurime+ushqimi i perfshire

KAMARIER/E Njoftime Pune - BOTANY BAR Kërkon të punësojë

Paga: 30.000 Leke |

Orari 15:00 - 21:00, Adresa: Rruga Selite e Vjeter, Kopshti Botanik, Tiranë

Botuar më 05/06/2023
30.000 Leke

SHOFER Njoftime pune - AD DISTRIBUCION Kërkon të punësojë

Paga: 50.000 leke + sigurime |

Per motorr dhe makine, ofrohen kushte te mira pune, Adresa: Ish fusha e Aviacionit, Tiranë

Botuar më 04/06/2023
50.000 leke + sigurime

PUNONJESE Njoftime pune - Pastrim Kimik Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Punonjese per pastrim kimik. Me eksperience pune, Adresa: Rr. 5 Maji

Botuar më 03/06/2023
e kenaqshme

NDIHMES PICIER VENDE TE LIRA PUNE - FURRE BUKE PASTICERI ELINIKON Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme |

Me ose pa eksperience pune, ofrohet ambjent komod dhe kushte pune te mira pune, te interesuarit te telefonojne ne nr. e kontaktit(orari i telefonatave 09:00-15:00), ose ne adresen e email-it;, Tiranë

Botuar më 03/06/2023
shume e kenaqshme

AGJENT/E TREGTARE Njoftime pune - "VIVENSO" KOMPANI GJERMANE Kërkon të punësojë

Paga: PAGESA BAZE 500 EURO + % |

* PRANOJME ME OSE PA EKSPERIENCE PUNE. * PERBEJNE AVANTAZH APLIKANTET ÇIFT. * KUSHT I DOMOSDOSHEM TE KENI MAKINE PERSONALE. * SEMINARE MOTIVUESE ÇDO JAVE. * KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE, STAF I PERKRYER DHE MOTIVUES. * OFROJME TRAJNIME BRENDA DHE JASHTE VENDIT!, Adresa: Mbrapa spitalit Amerikan 3. Kontakto ne:

Botuar më 03/06/2023
PAGESA BAZE 500 EURO + %
)