Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

OPERATORE Njoftime pune - KOMPANIA E.G ALBANIA

Paga: Rroge Baze + Perqindje % |

Operatore ne gjuhen shqipe.Orari i punes 9:00-16:00., me dhe pa eksperience pune, mosha nga 20 - 40 vjeç, ofrohen kushte te mira pune, personat e interesuar te kontaktojne ne nr e kontaktit:, Adresa: Mbas Amerikan 3, Yzberisht, Tiranë

Botuar më 07/06/2023
Rroge Baze + Perqindje %

AGJENT SHITJESH Ofroj pune - KOMPANIA E.G ALBANIA

Paga: baze 50.000 leke per aplikantet pa makine dhe paga 70.000 leke per aplikantet me makine +20 perqind e xhiros limituar |

Agjent shitje ne terren per qarkun e Vores, Elbasan, Tirane, Durres dhe Fier, me dhe pa eksperience pune, mosha nga 20 - 40 vjeç, ofrohen kushte te mira pune, personat e interesuar te kontaktojne ne nr e kontaktit:, Tiranë

Botuar më 07/06/2023
baze 50.000 leke per aplikantet pa makine dhe paga 70.000 leke per aplikantet me makine +20 perqind e xhiros limituar

AGJENT SHITJESH Ofroj pune - KOMPANIA E.G ALBANIA

Paga: baze 50.000 leke per aplikantet pa makine dhe paga 70.000 leke per aplikantet me makine +20 perqind e xhiros limituar |

Agjent shitje ne terren per qarkun e Vores, Elbasan, Tirane, Durres dhe Fier, me dhe pa eksperience pune, mosha nga 20 - 40 vjeç, ofrohen kushte te mira pune, personat e interesuar te kontaktojne ne nr e kontaktit:, Tiranë

Botuar më 07/06/2023
baze 50.000 leke per aplikantet pa makine dhe paga 70.000 leke per aplikantet me makine +20 perqind e xhiros limituar

OPERATORE Njoftime pune - KOMPANIA E.G ALBANIA

Paga: Rroge Baze + Perqindje % |

Operatore ne gjuhen shqipe.Orari i punes 9:00-16:00., me dhe pa eksperience pune, mosha nga 20 - 40 vjeç, ofrohen kushte te mira pune, personat e interesuar te kontaktojne ne nr e kontaktit:, Adresa: Mbas Amerikan 3, Yzberisht, Tiranë

Botuar më 07/06/2023
Rroge Baze + Perqindje %

SHITESE BUKE Njoftime pune - LAZE SHPK per Dyqanin tek Rruga Hoxha Tahsim Kërkon të punësojë

Paga: E Kenaqshme |

SHITESE BUKE, ofrohen kushte te mira pune, te interesuarat te kontaktojne ne numrin e meposhtem

Botuar më 06/06/2023
E Kenaqshme

PUNONJESE NJOFTIME PUNE - PASTRIM KIMIK ROYAL Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me ose pa eksperience pune. Mosha mbi 30 vjeç. Ofrohen kushte te mira pune, Adresa: Rruga Panorama, tek rr. Jordan Misja, Tiranë

Botuar më 06/06/2023
e kenaqshme

AGJENT/E TREGTARE Njoftime pune - KOMPANI GJERMANE! Kërkon të punësojë

Paga: PAGESE BAZE 60.000 LEKE + % |

* SEMINARE MOTIVUESE. * TRAJNIME BRENDA DHE JASHTE VENDIT. * KUSHT I DOMOSDOSHEM PATENTE DHE MAKINE PERSONALE, Adresa: Mbrapa spitalit Amerikan 3. Kontakto ne:

Botuar më 05/06/2023
PAGESE BAZE 60.000 LEKE + %

AGJENT Njoftime pune - KOMPANI GJERMANE! Kerkon: AGJENT TREGETARE!

Paga: PAGESE BAZE 60.000 LEKE + % |

* SEMINARE MOTIVUESE. * TRAJNIME BRENDA DHE JASHTE VENDIT. * KUSHT I DOMOSDOSHEM PATENTE DHE MAKINE PERSONALE, Adresa: Mbrapa spitalit Amerikan 3. Kontakto ne:

Botuar më 05/06/2023
PAGESE BAZE 60.000 LEKE + %

AGJENT/E TREGTARE Njoftime pune - KOMPANIA GJERMANE VIVENSO! Kërkon të punësojë

Paga: PAGESA 500 EURO + % |

* ME DHE PA EKSPERIENCE PUNE. * APLIKANTET ÇIFT PERBEJNE AVANTAZH. * KUSHT I DOMOSDOSHEM MAKINE PERSONALE. * SEMINARE MOTIVUESE ÇDO JAVE. * KUSHTE TE PERKRYERA PUNE. * TRAJNIME BRENDA DHE JASHTE VENDIT!, Adresa: Mbrapa spitalit Amerikan 3. Kontakto ne:

Botuar më 05/06/2023
PAGESA 500 EURO + %

OPERATORE Njoftime pune - KOMPANIA GJERMANE ProAqua! Kërkon të punësojë

Paga: OFROJME PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

- OPERATORE NE GJUHEN SHQIPE!, Adresa: Mbrapa spitalit Amerikan 3. Kontakto ne:

Botuar më 05/06/2023
OFROJME PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE
)