Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

MENAXHER SHITJESH Shoqeria ALSTEZO sha Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Pjese kembimi Auto & marketing. * Te kete mbaruar studimet e larta ne nje nga deget: Ekonomi Biznes; Marketing; Linguistike; Juridik. * Njohuri te mira ne perdorimin baze te kompjuterit. * Gjuha: Anglisht/Italisht. * Me ose pa pervoje pune. Te interesuarit te dergojne CV ne E-mail: punesime.alstezo@yahoo.com, Adresa: Autostrada Tirane-Durres, km.7, prane mbikalimit te Kasharit.

Botuar më 10/11/2019
e kenaqshme

ARKETARE Shoqeria ALSTEZO sha Kërkon të punësojë

Paga: Paga e kenaqshme |

* Te kete mbaruar studimet e larta. * Te perdori kompjuterin si dhe programet e Finances (Financa 5, Alpha, etj). Te interesuarit te dergojne CV ne E-mail: punesime.alstezo@yahoo.com, Adresa: Autostrada Tirane-Durres, km.7, prane mbikalimit te Kasharit.

Botuar më 10/11/2019
Paga e kenaqshme

FINANCIERE KOMPANIA JONE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Mosha 25-30 vjec. Te dije te mbuloje te gjitha detyrimet financiare shteterore me saktesi duke permbledhur bilancin mujor dhe vjetor. Te kete njohuri per te mbyllur veprimet e magazines si aftesi menaxheriale, pasi do kete ne pergjegjesi 20 punetore. Te jete e shkathet, korrekte dhe operative ne zgjidhjen e problemeve te punishtes. Per interviste te paraqiten nga ora 08.00-10.00, te kene CV dhe karte identiteti me vete., Adresa: Rr. “Kongresi I Manastirit”, midis spitalit nr. 5 dhe kryqezimit te oxhakut te Shkolles Bashkuar

Botuar më 06/11/2019
e kenaqshme

INXHINIER MEKANIK KOMPANIA K-AKS Kërkon të punësojë

Paga: e mire |

(M). Te kete mbaruar shkollen e larte: Inxhinieri Mekanike. Eksperienca e meparshme perben avantazh. Te kete njohuri te mira ne programin Solidworks dhe Autocad. Eksperience pune ne CNC si dhe ne fushen e riparimeve te skedave elektronike te makinerive te ndryshme industriale, etj. Te dije te interpretoje skicat e projekteve dhe ti zbatoje ne punime. Aftesi komunikimi te mira profesionale ne Anglisht. Dergoni CV ne: info@k-aks.com duke specifikuar vendin vakant perkates

Botuar më 04/11/2019
e mire
)