Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PUNETOR MAGAZINE Njoftime pune - KOMPANI PRIVATE Kërkon të punësojë

Paga: PAGESA E KENAQSHME + SIGURIME |

* Mosha deri 45 vjeç. * Kompania jone ofron kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Siri Kodra". Te interesuarit te kontaktojne ne what's up ne:

Botuar më 24/09/2023
PAGESA E KENAQSHME + SIGURIME

USTA DURALUMINI Njoftime pune - KOMPANI PRIVATE, kerkon: * USTA DURALUMINI

Paga: PAGESA 100.000 LEKE + SIGURIME |

Kompania jone ofron kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Siri Kodra". Te interesuarit te kontaktojne ne whap ne:

Botuar më 24/09/2023
PAGESA 100.000 LEKE + SIGURIME

HIDRAULIK AGI KONS SHPK Agikons Sh.P.K kompania lider në fushën e ndërtimit dhe zhvillimit të pasurive të paluajtshme, themeluar në vitin 1996 dallohet për cilësinë dhe standartin e lartë të punimeve. Kompania kërkon të punësojë staf të kualifikuar në poz

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Bazuar ne pervojen e kandidatit. |

KualifikimetTë ketë mbi 3 vjet përvojë pune në këtë pozicion.Prefererohen kandidatë që të kenë kryer arsimin e mesëm për profilin Hidraulik.Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe të punuarit në grup.Të ketë aftësi të shumë të mira planifikuese dhe organizuese., detyratshqyrton planin e ndërtimit me specifikimet e paraqitjes së punimeve hidraulike.identifikon e mjetet e nevojshme dhe pajisjet e posaçme që janë të nevojshme për realizimin e punimeve hidraulike.instalon, riparon dhe mirëmban e pajisjet e ujit, tubave si dhe sistemet e ngrohjes së ujit.realizon mirëmbajtjen e sistemeve hidraulike dhe komponentëve të tyre., ambient miqësor pune dhe pagë e kënaqshme.mundesi rritje profesionale. mundesi promovimi brenda grupit., kandidatët të cilët janë të interesuar të kontaktojnë nëpërmjet nr të kontkatit: 068 40 52 085 ., Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selite, Tirane, Tiranë

Botuar më 24/09/2023
Bazuar ne pervojen e kandidatit.

ELEKTRICIST AGI KONS SHPK AGIKONS Sh.p.k., një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit, e angazhuar për përsosmëri dhe cilësi të lartë, në kuadër të zhvillimit të saj kërkon të punësojë: Elektriçist. Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Bazuar ne pervojen e kandidateve. |

KualifikimetTë ketë mbi 3 vjet përvojë pune në këtë pozicion.Të ketë kryer arsimin e mesëm si Elektriçist.Të ketë aftësi të mira planifikuese dhe organizuese., detyratinstalon dhe garanton mirëmbajtjen e lidhjeve elektrike, aparateve, pajisjeve të tjera.identifikon mosfunksionimin e sistemeve elektrike dhe komponentëve te tyre, duke përdorur pajisje e testimi, për të gjetur shkakun e një defekti dhe për ta korrigjuar atë.instalon dhe mirëmban paisjet e sistemeve të ndriçimit.realizon inspektime të komponentëve elektrik të tilla si transformatorë dhe automatë., ambient miqësor pune dhe pagë e kënaqshme.mundesi rritje profesionale. mundesi promovimi brenda grupit., personat e interesuar të kontaktojnë në numrin e telefonit 068 40 52 085., Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", A0/1. Tiranë, Albania, Tiranë

Botuar më 24/09/2023
Bazuar ne pervojen e kandidateve.

SHOFER FURGONI AGI KONS SHPK AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit nëShqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet mëkonkuruese në treg. Kompania kërkon të punosojë "Shofer" Kërkon të pun

Kontrata: Kohe e plote | Paga: E diskutueshme. |

Leje drejtimi: kategoria d, Ambient miqësor pune dhe pagë e kënaqshme.Mundesi rritje profesionale. Mundesi promovimi brenda grupit., detyrattë ketë eksperiencë punë minimalisht 7 vite si shofer taxi ose autobusi.të disponojë leje drejtimi të kategorise d.të jetë i pajisur me cap.të jetë me banim në tiranë.te njohe gjeografine e tiranes,kryesisht te zones ku shtrijme aktivitetin tone.të jetë i disponueshëm dhe pa angazhime.të jetë i gatshëm të punojë me orë të zgjatura.i gatshëm për lëvizje jashtë tirane dhe në destinacione të tjera., te interesuarit per cdo informacion te metejshem jane te lutur te kontaktojne nepermjet nr te kontaktit: 068 40 52 085., Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selite, Tirane, Tiranë

Botuar më 24/09/2023
E diskutueshme.

SPECIALIST NDERTIMI AGI KONS SHPK AGIKONS Sh.p.k., një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit, e angazhuar për përsosmëri dhe cilësi të lartë në kuadër të zhvillimit të saj kërkon të punësojë:Specialist / Punëtor në ndërtim. Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Bazuar ne pervojen e kandidateve. |

KualifikimetMosha 25 - 55 vjeç.Specialisti duhet të zotërojë më së miri specialitete pune si: Muraturë , armaturë , suvatime etj.Eksperienca e punës në fushën e ndërtimi përbën avantazh për ndihmësit por nuk është kriter i domosdosshëm.Të jenë të komunikueshëm dhe bashkëpunues., ofrohen kushte shumë të mira pune.kontratë e rregullt pune afatgjatë.vlerësim performance.mundësi rritjeje profesionale për të gjithë ata që duan të fitojnë një zanat.mundësi promovimi brenda grupit., të interesuarit të kontaktojnë në nr: +355 68 40 52 085., Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", 0/1, Selitë, Tiranë

Botuar më 24/09/2023
Bazuar ne pervojen e kandidateve.

SALDATOR AGI KONS SHPK Met – Engineering është pjesë e grupit të shoqërisë AGIKONS. Ne jemi në kërkim të punonjësve të kualifikuar për t’iu bashkuar ekipit tonë në Repartin e Saldimit në pozicionin "Saldator". Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Bazuar ne pervojen e kandidatit, |

KualifikimetDuhet të kenë eksperiencë në prodhimin dhe montimin e konstruksioneve metalike.Të njohin mirë proçesin e punës të saldimin me elektrik, argon dhe oksigjen.Të kenë aftësi në të punuarit në grup si edhe aftësi të koordinimit të punëve dhe projekteve.Të karakterizohet nga saktësia, produktiviteti dhe aftësia për të përmbushur afatet.Kandidatët duhet të kenë të paktën 2 vite eksperiencë pune.Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe organizuese., ambient miqësor pune dhe pagë e kënaqshme.mundesi rritje profesionale. mundesi promovimi brenda grupit., blloku rezidencial "kodra e diellit", selite, tirane

Botuar më 24/09/2023
Bazuar ne pervojen e kandidatit,

PUNETORE PAKETIMI Njoftime pune - KOMPANI PRIVATE Kërkon të punësojë

Paga: PAGESA E KENAQSHME + SIGURIME |

(FEMER). * Mosha deri 50 vjeç. * Kompania jone ofron kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Siri Kodra". Te interesuarat te kontaktojne ne what's up ne: 0672060872

Botuar më 24/09/2023
PAGESA E KENAQSHME + SIGURIME

MONTATOR AGI KONS SHPK Met – Engineering është pjesë e grupit të shoqërisë AGIKONS. Ne jemi në kërkim të punonjësve të kualifikuar për t’iu bashkuar ekipit tonë në Repartin e Saldimit në pozicionin "Montator për vetrata alumini" Kërkon të punës

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Bazuar ne pervojen e kandidatit. |

Preferohet te kete eksperience te meparshme pune.Të karakterizohet nga saktësia, produktiviteti dhe aftësia për të përmbushur afatet.Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe organizuese.Të jenë të përgjegjshëm dhe korrekt në orarin e punës., ambient miqësor pune dhe pagë e kënaqshme.mundesi rritje profesionale. mundesi promovimi brenda grupit. ., te interesuarit per cdo informacion te metejshem jane te lutur te kontaktojne nepermjet nr te kontaktit: 068 40 52 085, Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selite, Tirane, Tiranë

Botuar më 24/09/2023
Bazuar ne pervojen e kandidatit.

PUNETOR/ NDIHMES SONDIST AGI KONS SHPK AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Kompania po kërkon të zgjerojë stafin e saj në p

Kontrata: Kohe e plote | Paga: E diskutueshme. |

Mosha e kerkuar deri ne 50 vjec., mundesi rritje profesionale. mundesi promovimi brenda grupit., te interesuarit te kontaktojne ne +355 68 40 52 085., Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selite, Tirane, Tiranë

Botuar më 24/09/2023
E diskutueshme.
)