Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

HIDRAULIK AGI KONS SHPK Agikons Sh.P.K kompania lider në fushën e ndërtimit dhe zhvillimit të pasurive të paluajtshme, themeluar në vitin 1996 dallohet për cilësinë dhe standartin e lartë të punimeve. Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Bazuar ne pervojen e kandidatit. |

Të ketë mbi 3 vjet përvojë pune në këtë pozicion.Prefererohen kandidatë që të kenë kryer arsimin e mesëm për profilin Hidraulik.Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe të punuarit në grup.Të ketë aftësi të shumë të mira planifikuese dhe organizuese., shqyrton planin e ndërtimit me specifikimet e paraqitjes së punimeve hidraulike.identifikon e mjetet e nevojshme dhe pajisjet e posaçme që janë të nevojshme për realizimin e punimeve hidraulike.instalon, riparon dhe mirëmban e pajisjet e ujit, tubave si dhe sistemet e ngrohjes së ujit.realizon mirëmbajtjen e sistemeve hidraulike dhe komponentëve të tyre., ambient miqësor pune dhe pagë e kënaqshme.mundesi rritje profesionale. mundesi promovimi brenda grupit., kandidatët të cilët janë të interesuar të kontaktojnë nëpërmjet nr të kontkatit: 068 40 52 085 ., Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selite, Tirane, Tiranë

Botuar më 24/09/2023
Bazuar ne pervojen e kandidatit.

PUNETOR AGI KONS SHPK AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Në kuadër të zgjerimit të aktivitetit të saj kompania e mirënjohu

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Bazuar ne pervojen e kandidatit. |

Eksperienca e punës në këtë fushë përbën avantazh por nuk është kriter.Të karakterizohet nga saktësia, produktiviteti dhe aftësia për të përmbushur afatet., ambient miqësor pune dhe pagë e kënaqshme.mundesi rritje profesionale. mundesi promovimi brenda grupit. trajnim për pozicionin e punës nga staf i kualifikuar., kandidatët të cilët janë të interesuar të kontaktojnë nëpërmjet nr të kontkatit: 068 40 52 085 ., Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selite, Tirane, Tiranë

Botuar më 24/09/2023
Bazuar ne pervojen e kandidatit.

PUNETOR DURALUMINI DHE PLASTIKE AGI KONS SHPK Met – Engineering është pjesë e grupit të shoqërisë AGIKONS. Ne jemi në kërkim të punonjësve të kualifikuar për t’iu bashkuar ekipit tonë në Repartin e Plastikës në pozicionin "Punëtor Plastike / Duroalu

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Bazuar ne pervojen e kandidatit. |

Ambient miqësor pune dhe pagë e kënaqshme.mundesi rritje profesionale. mundesi promovimi brenda grupit., kandidatët të cilët janë të interesuar të kontaktojnë nëpërmjet nr të kontkatit: 068 40 52 085 ., Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selite, Tirane, Tiranë

Botuar më 24/09/2023
Bazuar ne pervojen e kandidatit.

MARANGOZ AGI KONS SHPK Met – Engineering është pjesë e grupit të shoqërisë AGIKONS. Ne jemi në kërkim të punonjësve të kualifikuar për t’iu bashkuar ekipit tonë në Repartin e Drurit në pozicionin "Marangoz": Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Bazuar ne pervojen e kandidatit. |

KualifikimetKandidatët duhet të kenë njohuri në përdorimin e makinerive që përdoren në reparte si: sharrë disk, plan, grosetë, sharrë shirit, makinë forimi, makinë prerëse, etj.Të ketë eksperiencë pune në prodhimin dhe montimin e mobiljeve (materiale të ndryshme si melaminë, mdf, dru).Të ketë përvojë pune në prodhimin e dyerve tamburat dhe ato të drurit ose në prodhimin dhe montimin e dyerve, dritareve me fasadë xhami etj.Të lexojë dhe të interpretojë skicat e projekteve të mobilimit.Të kenë aftësi në të punuarit në grup si edhe aftësi të koordinimit të punëve dhe projekteve.Të karakterizohet nga saktësia, produktiviteti dhe aftësia për të përmbushur afatet.Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe organizuese.Të jenë të përgjegjshëm dhe korrekt në orarin e punës., detyratkandidatët duhet të kenë njohuri në përdorimin e makinerive që përdoren në reparte si: sharrë disk, plan, grosetë, sharrë shirit, makinë forimi, makinë prerëse, etj.të ketë eksperiencë pune në prodhimin dhe montimin e mobiljeve (materiale të ndryshme si melaminë, mdf, dru).të ketë përvojë pune në prodhimin e dyerve tamburat dhe ato të drurit ose në prodhimin dhe montimin e dyerve, dritareve me fasadë xhami etj.të lexojë dhe të interpretojë skicat e projekteve të mobilimit.të kenë aftësi në të punuarit në grup si edhe aftësi të koordinimit të punëve dhe projekteve.të karakterizohet nga saktësia, produktiviteti dhe aftësia për të përmbushur afatet., ambient miqësor pune dhe pagë e kënaqshme.mundesi rritje profesionale. mundesi promovimi brenda grupit., kandidatët të cilët janë të interesuar të kontaktojnë nëpërmjet nr të kontkatit: 068 40 52 085 ., Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selite, Tirane, Tiranë

Botuar më 24/09/2023
Bazuar ne pervojen e kandidatit.

BOJAXHI MOBILERIE AGI KONS SHPK AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Kompania po kërkon të zgjerojë stafin e saj, në pozicio

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Bazuar ne pervojen e kandidatit. |

Kandidati duhet të ketë eksperiencë në lyerjen e materialeve mdf, mdf me rimeso dhe dru (kapakë kuzhinash, dollapësh etj). kandidati duhet të ketë eksperiencë në lyerjen e drurit me bojë uji. eksperienca e kërkuar , minimalisht 5 vite në këtë fushë., mundësi rritje profesionale.mundësi promovimi brenda grupit.kushte të mira pune dhe ekip bashkëpunues., mirepresim aplikimin tuaj duke kontaktuar në nr tonë të kontaktit; 068 40 52 085., Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selitë , Tiranë, Tiranë

Botuar më 24/09/2023
Bazuar ne pervojen e kandidatit.

BOJAXHI AGI KONS SHPK Met – Engineering është pjesë e grupit të shoqërisë AGIKONS. Ne jemi në kërkim të punonjësve të kualifikuar për t’iu bashkuar ekipit tonë në pozicioni "Bojaxhi per konstruksione metalike" Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Bazuar be pervojen e kandidatit. |

KualifikimetEksperienca e mëparshme përbën avantazh por nuk është kusht.Të jetë person korrekt dhe I përgjegjshëm.Të zbatojë dhe realizojë në kohë detyrat e ngarkuara nga përgjegjësi., mundësi rritje profesionale.mundësi promovimi brenda grupit.kushte të mira pune dhe ekip bashkëpunues., mirepresim aplikimin tuaj duke kontaktuar në nr tonë të kontaktit; 068 40 52 085., Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selite, Tirane, Tiranë

Botuar më 24/09/2023
Bazuar be pervojen e kandidatit.
Botuar më 24/09/2023
fillon me 70.000 lek + sigurime

PUNETOR NDERTIMI Njoftime pune - Kompania RSM, ne fushen e sinjalistikes rrugore kerkon te punesoje: Punetor ndertimi

Paga: fillon me 60.000 lek + sigurime |

Orari i punes 7:30-16:00, 25-50 vjec, Adresa: Tirane

Botuar më 24/09/2023
fillon me 60.000 lek + sigurime

DIZAJNER Njoftime pune - Njoftime pune - Kompania RSM, ne fushen e sinjalistikes rrugore kerkon te punesoje: Disigner

Paga: shume e mire+sigurime |

Puna full time. Me njohuri baze te programeve Adobe dhe Corel Draw. Orari 07:30-16:00. Kushte te mira pune, 25-50 vjec

Botuar më 24/09/2023
shume e mire+sigurime
)