Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Kompani Ndertimi Kërkon të punësojë Specialist

Per punime Duralumini, plastike, dopjo xham per dyer dritare dhe fasada. Page 40000-70000, kushte te mira pune Te interesuarit te kontaktojne ne nr e telefonit, Tiranë, Adresa: Lagjia Ali Demi

Botuar më 19/09/2019

Kompani Private Kerkon te punesoje: 2 Manovrator

Per mjete te renda ndertimi. Njeri do tre punoje fillimisht ne zonen e shkodres ndersa tjetri ne zonen e Lacit

Botuar më 18/09/2019