Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

ASISTENTE DENTARE Njoftime pune - Kërkohet Asistente Dentare ose Higjeniste Dentare

Paga: e kenaqshme |

Kushte shume te mira pune, Adresa: Klinika ndodhet te Komuna e Parisit, prane Postes Shqiptare nr 2, ne krah te Shkolles Kristaq Rama.

Botuar më 02/06/2023
e kenaqshme

ASISTENTE DENTARE Njoftime pune - Kerkohet Asistente dentare

Paga: e kenaqshme |

Te kete arsim te mesem (arsimi i larte perben avantazh).Me ose pa eksperience pune.CV tuaja mund ti dergoni ne whatsapp, Adresa: Shkolla e Bashkuar

Botuar më 01/06/2023
e kenaqshme

AGJENT/E SHITJESH VENDE PUNE - OFROHEN MUNDESI PUNESI: AGJENT/E SHITJESH PER TIRANEN Kërkon të punësojë

Paga: page baze + % |

Orari nga e hena ne te premte 09:00-17:00 dhe dita e shtune 09:00-14:00, avantazh personat me eksperience pune te meparshme, kushte pune shume te mira, te interesuarit te kontaktojne ne nr e kontaktit:, Adresa: Don Bosko, Tiranë

Botuar më 29/05/2023
page baze + %

MJEK/E STOMATOLOGE PUNË Tirana Kërkon të punësojë

Paga: 1000 Euro |

Vende vakante për kategorinë mjekesiblloklaborant dentar paga 800-1000 euro me eksperienc 1 dite ne jave pushimkontakto si më poshtë:0696630282 punetirana@, Tiranë

Botuar më 27/05/2023
1000 Euro

MJEK/E STOMATOLOGE PUNË Tirana Kërkon të punësojë

Paga: 1000 Euro |

Vende vakante për kategorinë mjekesiblloklaborant dentar paga 800-1000 eurome eksperienc?? 1 dite ne jave pushimkontakto si më poshtë:?? 0696630282?? punetirana@, Tiranë

Botuar më 27/05/2023
1000 Euro

MJEK/E STOMATOLOGE PUNË Tirana Kërkon të punësojë

Paga: 1000 Euro |

Vende vakante për kategorinë mjekesiblloklaborant dentar paga 800-1000 euro me eksperienc 1 dite ne jave pushimkontakto si më poshtë:0696630282 punetirana@, Tiranë

Botuar më 26/05/2023
1000 Euro

MJEK/E STOMATOLOGE PUNË Tirana Kërkon të punësojë

Paga: 1000 Euro |

Vende vakante për kategorinë mjekesiblloklaborant dentar paga 800-1000 eurome eksperienc?? 1 dite ne jave pushimkontakto si më poshtë:?? 0696630282?? punetirana@, Tiranë

Botuar më 25/05/2023
1000 Euro

ASISTENTE DENTARE Njoftime pune - Kerkohet Asistente Dentare

Paga: e kenaqshme + sigurime |

Prioritet eksperienca e punes, Adresa: Bllok

Botuar më 25/05/2023
e kenaqshme + sigurime

RADIOLOG GREMI CLINIC Kerkon Radiolog Lider ne turizmin dentar

Paga: Pagese konkuruese ne treg |

Te kete mbaruar arsimin e larte dhe diplomuar ne Radiologji· Te kete eksperienca te meparshme pune· Aftesi te mira komunikimi dhe bashkepunimi ne grup, kohezgjatja e punes: 35 ore/jave· pushim: 2 dite/jave (e shtuna & e diela)· dreka e ofruar nga kompania· pushime vjetore: 4 jave ne vit· kontrate pune 3 vjecare, me mundesi rinovimi· mundesi rritje profesionale· ambientet e punes ndodhen prane qendres se tiranes, te interesuarit te nisin cv e tyre ne email, Tiranë

Botuar më 15/05/2023
Pagese konkuruese ne treg

ANESTEZIST GREMI CLINIC Kerkon Anestezist Lider ne turizmin dentar

Paga: Pagese konkuruese ne treg |

Te kete mbaruar arsimin e larte me specializimin si Anestezist- Te kete eksperienca te meparshme pune- Aftesi te mira komunikimi dhe bashkepunimi ne grup, kohezgjatja e punes: 40 ore/jave, me orar ditor 08:00 – 16:00- pushim: 2 dite/jave (e shtuna dhe e diela)- dreka e ofruar nga kompania- pushime vjetore: 4 jave/vit- paga shume e mire- kontrate pune 3 vjecare, me mundesi rinovimi- mundesi rritje profesionale- ambientet e punes ndodhen prane qendres se tiranes, te interesuarit te nisin cv e tyre ne email, Tiranë

Botuar më 15/05/2023
Pagese konkuruese ne treg
)