Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

ARREDO FAB Kërkon të punësojë Prezantuese

Te produkteve elektroshtepiake. * Te interesuarat duhet te kene njohuri te gjuhes Ita...

Botuar më 18/05/2019

Kerkohet Ndihmes saldator

Per punime te ndryshme, paga e kenaqshme, Adresa: Tirane

Botuar më 21/05/2019

Kerkohet Saldator

Per punime te ndryshme, paga e kenaqshme, Adresa: Mbrapa ish Porcelanit

Botuar më 21/05/2019

ART METAL ALBANIA Kërkon të punësojë Saldator

Te jete specialist per porta, kangjella dhe shkalle. Me eksperience pune, Adresa: Rr. “Siri Kodra”, prane kompleksit Asllan Lala

Botuar më 20/05/2019

ARREDO FAB Kërkon të punësojë Prezantuese

Te produkteve elektroshtepiake. * Te interesuarat duhet te kene njohuri te gjuhes Italiane si dhe te njohin programet kompjuterike. * Page e kenaqshme. * Mosha deri 35 vjeç. * Transoport i siguruar nga firma, Adresa: Autostrada Tirane-Durres, km.8, mbikalimi i Aeroportit, prane Ivekos.

Botuar më 18/05/2019

EBEZLA SH.P.K Prodhim dhe Montim Ulluqesh Kërkon të punësojë Punetor

Per prodhim dhe montim te ulluqeve te profileve te ndryshme te llamarines. Me eksperience pune. Ofrohen pagesa te larta, Adresa: Bulevardi Blu, Kamez

Botuar më 16/05/2019

KANTIER DETAR NE PORTO ROMANO, DURRES KERKON TE PUNESOJE: Punetor

Me eksperience pune ne: Prerje Metali, Saldim, Punime Hekuri, etj. Mosha deri 38 vjeç, Adresa: Durres; Porto Romano. Lutemi kontaktoni nga e Hena – Shtune, ora 09:00 – 18:00 ne:

Botuar më 16/05/2019

KANTIER DETAR NE PORTO ROMANO, DURRES KERKON TE PUNESOJE: Punetor

Punetor te thjesht per pune te ndryshme ne Kantier. Mosha deri 38 vjeç, Adresa: Durres; Porto Romano. Lutemi kontaktoni nga e Hena – Shtune, ora 09:00 – 18:00 ne:

Botuar më 16/05/2019