Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SERVIS 2F Kërkon të punësojë Mekanik

Mekanik xhenerik, te njohi edhe kompjuterin, paga 50000 leke. Me eksperience pune, Adresa: Perball Restorant Gjelit, Rruga Don Bosko

Botuar më 18/05/2018

WURTH SHPALL KONKURS PËR: MENAXHER TË SHITJES Për regjionet: Tiranë (1 pozitë) dhe Fier-Lushnje-Berat (1 pozitë) Menaxher shitjesh

Detyrat dhe përgjegjësitë: krijimi dhe zhvillimi i bazës së klientëve, zhvillimi profesional dhendihma në përgjigjen e pyetjeve teknike të klientëve, - shitja e produkteve nga asortimenti i gjërë I artikujve me kualitet më të lartë të mundur. Profili Juaj; E doni shitjen, jeni komunikativ, optimist dhe pëlqeni punën në ekip, keni njohuriteknike dhe posedoni patentë shoferi, atëherë dërgoni CV-në tuaj. Ne ju ofrojmë: zhvillim profesional, mjedis të shkëlqyeshëm pune, siguri dhe përparësi të cilënju ofron një kompani ndërkombtare, punë të pavarur me përgjegjësi të lartë personale, makinë të përshtatshme dhe të ardhura personale të varura direkt nga suksesi Juaj.Nëse plotësoni kushtet e lartpërmendura, dëgoni CV-në tuaj në e-mail adresën:info@wuerth.com.alJu do të kontaktoheni nga burimet njerëzore të Wurth Albania Shpk, vetëm nëse CV dhedokumentet tuaja plotësuese do të përzgjedhen nga skuadra jonë e vlerësimit.Afati i aplikimit deri: 27 Maj, 2018

Botuar më 15/05/2018

Xhi & Son shpk Kërkon të punësojë Saldator

Orari punes 07/30-16/00. Paga fillestare 40.000 leke, ofrohet ngritje e rroges ne baze te aftesive te punes. Siguracion i paguar nga firma, Adresa: Ish Uzina Partizani, rr. “Ibrahim Pashe Bushatliu”, Tirane

Botuar më 14/05/2018

Xhi & Son shpk Kërkon të punësojë Punonjes

Per ngarkim - shkarkim, Adresa: Ish Uzina Partizani, rr. “Ibrahim Pashe Bushatliu”, Tirane

Botuar më 14/05/2018