Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PUNETOR MAGAZINE Njoftime pune - Nis Kompani Kërkon të punësojë

Paga: * Ofrohen paga te kenaqshme |

* Kushte shume te mira pune. * Transport i garantuar nga firma, Adresa: Vore

Botuar më 25/09/2023
* Ofrohen paga te kenaqshme

NDIHMES MAGAZINIER MON CHERI Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: E kenaqshme |

Preferohet me eksperjence, mbi 30 vjec., të pergjigjet per furnizimin shperndarjen dhe procese te pergjithshme te magazinimit te malli sicekim i mallit hyrje /daljet dhe sistemimin e mallit., te interesuarit te dergoijne cv ne [email protected] ose kontakti ne 0688047315, Tiranë

Botuar më 25/09/2023
E kenaqshme

PUNETOR MAGAZINE Njoftime pune - GBX SHPK, materiale ndertimi dhe vegla pune Kërkon të punësojë

Paga: * Ofrohet pagese e kenaqshme |

* Mosha 25 - 45 vjeç. * Orari punes 08:00 - 17:00, Adresa: Unaze e re. Te interesuarit te dergojne CV ne: [email protected]

Botuar më 23/09/2023
* Ofrohet pagese e kenaqshme
)