Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PUNETOR MAGAZINE Shoqeri Tregetare tek ish Uzina Dinamo Kërkon të punësojë

Paga: Roga mujore 30.000 te reja |

Per mallra qe vijne nga Kina. - Mosha jo me shume se 40 vjeç. - Preferohet me eksperience pune te ngjashme dhe me patente (jo e detyrueshme). - Te ngarkoje furgone dhe te sistemoje ne rafte mallra. - I afte per numerime dhe inventare- Te jete me banim ne Tirane. Sigurimet i paguan Firma. Puna reth 8 ore. Vetem turni pare

Botuar më 19/10/2019
Roga mujore 30.000 te reja

MAGAZINIER Albanian wine & spirit distribution Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqeshme |

Te kete eksperience pune minimalisht 2 vjet ne drejtimin dhe punet e magazines, Te kete nje fizik te pranueshem per te bere levizje produktesh sa her te kete porosi dhe te dije te manovroje transpaleten.Kutite peshojne 5kg, Puna eshte e lehte dhe komode per ata qe kane edukate pune.Pertacet te mos aplikojne., Adresa: Magazina ndodhet prane Kompleksit Dinamo, Tiranë

Botuar më 18/10/2019
e kenaqeshme

RROBAQEPESE Alba Foam Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune ne syzator per repartin e vatave. Mosha 18 - 40 vjeç, Adresa: Ish Kombinati Misto Mame

Botuar më 18/10/2019
e kenaqshme

SHOFER City Taxi Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Leje drejtimi: kategoria d, Adresa: Komuna e Parisit, rruga Tish Dahia, Kompleksi Kika 2

Botuar më 18/10/2019
e kenaqshme

LAVAZHIER LAVAZH SELA Kërkon të punësojë

Paga: Paga e kenaqshme |

Me eksperience pune, Adresa: Rr. Besim Alla, Tiranë

Botuar më 17/10/2019
Paga e kenaqshme

SHOFER AUTOBUSI City Trans Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Per linjat Urban. Te kene CAP-in. Me eksperience pune, Adresa: Yzberisht

Botuar më 17/10/2019
Ofrohet pagese e kenaqshme

PUNETOR LAVANDERI ELITE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me ose pa eksperience pune. Mosha mbi 25 vjeç, Adresa: Tek kthesa e Kamzes

Botuar më 17/10/2019
e kenaqshme

SPORTELISTE Shoqeria Top Lines Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

(2 punonjese). Mosha 25 - 40 vjeç. Te kete arsimin e larte dhe te jete e komunikueshme me udhetaret. Mund te dorezoni CV ne zyrat e shoqerise: Perballe Ministrise se Drejtesise, blv. "Zog I" ose telefononi ne:

Botuar më 16/10/2019
e kenaqshme

KORRIER Posta Albanian Courier ofron vende pune per

Kontrata: Kohe e plote | Paga: e kenaqshme |

/postier me motorr. Kriteret qe duhet te plotesohen:-Te dije motorrin dhe te kete patente.-Te kete eksperiente ne shperndarje me motorr.-Te kete mbaruar arsimin e mesem.-Te jete I komunikueshem .-Te njohe zonat dhe adresat ne qytetin e Tiranes dhe provincat e saje(sauk,autostrade,kamez)etj., Adresa: Rr Dritan Hoxha, Tiranë

Botuar më 16/10/2019
e kenaqshme

Shoqeria Alba – Trans shpk, me object transport udhetaresh (urban) Kërkon të punësojë Kontrollor

(10 punonjes). osha deri ne 35 vjeçArsimi I mesem (preferohet arsimi i larte). Paga 50.000 lekeTe kene eksperience ne fushen e transportitTe interesuarit te dergojne CV ne adresen: aldicela@live.comOrari I pritjes 9.00-17.00 cdo dite. Afati I paraqitjes deri ne dt.5.10..2019

Botuar më 16/10/2019
)